23.2.2013

Huomenta

Huuh, Leo on ottanut ihan tavaks herätä klo 5:30 tai viimeistään 6:00, joka päivä. Leon heräämisaika on täysin riippumaton nukkuma-ajasta, kuten vauvoilla ja lapsilla yleensäkin - valvottaminen ei siis yleensä auta, ja pitkät yöunet on erittäin tärkeitä vauvoille, joten en oo siirtänyt Leon nukkuma-aikaa.

Vaan kyllä osaa väsyttää! Menin eilen nukkuun jo vähän ennen kymmentä, mutta Leo heräs syömään kaks kertaa, joten ei todellakaan ollut kovin levollinen olo Leon herätessä puoli kuudelta. Siihen ei oikein auta mitään, joten pakko on vaan nousta ylös. Ruoka ei auta, huomiotta jättäminen saa itkemään, lelutkin on tylsiä kun äiti nukkuu.

Mut hei, semmosta se on. Toki tiesin jo etukäteen, että lapsen kanssa saa totutella aikaisiin herätyksiin. :) Toivotaan että sit kun yösyömiset jää, niin muakaan ei enää väsytä ihan niin paljoa. Alkaa tuntua kyllä kun 7 kuukauteen ei oo nukkunut enempää kuin korkeintaan 6 tuntia putkeen, eikä sitäkään oo käynyt moneen kuukauteen.

Toistaiseks ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin opetella ite meneen nukkumaan 21-22 aikaan... Yleensä venähtää johonkin 23 asti, ja sittenkös vasta väsyttää.

Blogissa on ollut hiljaista kun oon ollut tosiaan pitkään kipeänä, edelleenkään en oo ihan täysissä voimissa, mutta oon mä sentään vaunulenkeille jo uskaltanut. Eiköhän tää flunssa oo kohta karistettu kokonaan.

Leo meni muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa ihan itse mahaltaan istuma-asentoon!

Ilman tukea istuminen (jalkoihin nojaamatta) on alkanut sujua jo aika hyvin viimeaikoina :)
Jalkoihin nojaten Leo on istuskellut itsekseen jo pitkään.

Kyllä nauratti peittoleikit mun pikkusiskon kanssa!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...