22.7.2013

Mystinen ihottuma

Leolla on ollut jo monen kuukauden ajan outoa ihottumaa, joka tulee ja menee. En oo keksinyt mistä se voi tulla, ainoa idea on että se saattaa olla joku allerginen reaktio. Mun mielestä se on aina pahentunut kun Leo on käyttänyt jotain muita vaippoja kuin Pampersia, ja ajoitus sopii taas yksiin, sillä oon alkanut käyttää Leolla yöllä Muumi-vaippoja. Nyt pitää varmaan taas lopettaa niiden käyttäminen, mutta sitten onkin jännää taas kun pääsee joka aamu pyykkäämään lakanat kun Pampersit ei pidä yötä.


Tänä aamuna ihottuma oli pahimmassa kunnossa mitä oon nähnyt, näppylät ei oo koskaan olleet yhtä isoja. Ehkä eiliset syntymäpäivät vaikutti myös, sillä Leo pääsi maistelemaan kakkua ja kaikkea muutakin.

Taidan viedä Leon tänään lääkäriin tuosta, mutta viimeksi kun kysyin asiasta lääkäriltä niin se ei osannut oikein sanoa juuta eikä jaata. Tuntuu muutenkin vähän turhalta kun jos se tosiaan on allergiaa niin ei ne kai muuta sano kuin että koita selvittää mistä tulee ja vältä sitä. Tai en kyllä tiedä, onko kenelläkään kokemusta pienen lapsen allergioista? Tai onko joku muuten vaan sattunut näkeen tuollaista ihottumaa, onko ideoita mistä voi johtua?

8 kommenttia:

  1. Kestääkö noi kauan iholla? Mulla oli pienenä nokkosihottumaa ja se oli ton näköistä, mutta musta se ei viipynytkauaa iholla kerrallaan. Siihen vaikutti just mitä söi. Esim. Väriaineet aiheutti sitä. Kärsiikö loitsu? Kutiaako? Toivotaan, että selviää tai poistuu kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Kestääkö noi kauan iholla? Mulla oli pienenä nokkosihottumaa ja se oli ton näköistä, mutta musta se ei viipynytkauaa iholla kerrallaan. Siihen vaikutti just mitä söi. Esim. Väriaineet aiheutti sitä. Kärsiikö loitsu? Kutiaako? Toivotaan, että selviää tai poistuu kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä menee aika nopeasti pois, joskus ihan parin tunnin sisäänkin saattaa mennä kokonaan pois tai vaihtaa paikkaa! Tällä kertaa ne on kuitenkin pysyneet paikallaan jo monta tuntia eikä näytä hellittävän. :( Ei näytä kutiavan lainkaan, eikä ihottuma tunnu muutenkaan häiritsevän Leoo mitenkään. Saatiin kahdeksi aika lääkärille, toivottavasti ihottuman syy selviää! :)

      Poista
  3. Plääh, en tiedä tuliko jo aikaisempi kommentti, mutta itseltä se katosi kokonaan joten;

    Meillä oli jokseenkin samanoloista ihottumaa, tosin meillä pysyi pitkän aikaa. Nokkosrokko saatiin diagnoosiksi meiningillä "seurailkaa, otetaan verikokeet".
    Katosi lopulta kuin pieru saharaan, mutta syy ei ikinä meille selvinnyt.

    Tsemppiä, toivottavasti löytyy helpotus lääkäristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut aiempaa kommenttia! :o

      Veikkaan että joku samantapainen diagnoosi tulee meillekin :/ Mutta pitää nyt kuitenkin käydä, ihottumaa on ilmestynyt lisää päivän aikana, Leo itki kovasti päiväunien jälkeen joten otin vaatteet pois ja huomasin että koko Leon selkä on ihan punaisilla paukamilla vaikka aamulla ei ollut! :(

      Kiitos!! :)

      Poista
  4. Moikka,
    Selvisikö teillä koskaan näppyjen syy? Pojallamme (7kk) aivan saman näköistä ilmestynyt käsiin ja jalkoihin. Lääkäri sanoi olevan atooppista ihottumaa, mutta ei jotenkin vakuuttanut minua.. Kortisonivoidetta määräsi käytettäväksi.

    VastaaPoista
  5. Meillä kans vajaa vuojen ikäisellä samanlaista ja atooppista se on. samanlaiselta kuvassa näyttää ku meilläkin.. rasvaustarasvausta ja rasvausta.. me käytetään minidermiä ja se kyllä auttaa.. saa rasvoa lumiukoksi��

    VastaaPoista
  6. Selvisikö näiden syy koskaan? Meillä samanlaisia läikkiä ja lääkäri veikkasi lutikoita.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...