6.9.2012

Niitä hymyjä taas ♥



On se söpö. :) Poika on myös alkanut näyttää hieman japanilaisemmalta kuin alkuun, eli iskän piirteet alkaa pikkuhiljaa näkyä :) Ja ihana kun on alkanut hymyillä paljon joka päivä <3

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös ookkin! ♥ (Saako omasta lapsesta sanoa noin? ;D)

      Poista
    2. Kyllä ainakin sä saat on meinaan niin sulonen :D

      Poista
    3. Hahah, no hyvä sitten!! :D

      Poista
  2. Kun näin tuon ekan kuvan, niin ajattelin myös että pojassa alkaa näkyä japanilaisia piirteitä :) Hän on oikein suloinen vauva ^^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva kuulla etten oo ainoo joka on sen huomannut! :D Ja kiitos ♥

      Poista
    2. Ainakin kun tietää, että isä on japanilainen niin löytää samoja piirteitä, mutta en tiedä osaisinko sitten sanoa jos en tiedäisi isän kotimaata. Vauvoilla kun on lähes aina tuommoiset nappisilmät :) Tosin tämän pienen silmät alkaa olla jo sillai mantelinmuotoiset :)

      Poista
    3. Joo, oon kans miettiny että ei siitä varmaan arvais jos ei tietäis. Saa nähdä minkä näkönen tulee isompana, tuleeko enemmän japanilaisen näköinen vai meneekö suomalaisesta! :)

      Poista
  3. Voi miten suloinen on pieni taas ! Täytyykin liittyä lukijaksi kun aina tuun tänne kurkkimaan ootko mitään kirjotellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ♥ Ja voi kun kiva, tervetuloa vaan lukijaksi!! :)

      Poista
    2. Blogissani on haaste sulle!

      Poista
    3. Kiitos haasteesta, laitan sen tänään blogiini! ♥

      Poista
  4. On kyllä todella suloisia kuvia ihanan hymyn kera! :) Tässä alkaa koko ajan oma odotus kasvaa, kun viikot loppua kohden vähenee. Hyvässä lykyssä se oma pienokainen on sylissä neljän viikon kuluttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ On se herttainen mies kyllä :) Toivottavasti sinulla loppuraskaus menee hyvin eikä pikkuinen anna odotella liian kauan! ♥

      Poista
  5. Minäkin tuossa jokin aikaa sitten liityin lukijaksi ja nyt oli pakko tulla sanomaan, että voi että mikä herra suloisuus teillä on :-) Ylimmäinen kuva varsinkin sulattaa ihan kenenkä tahansa sydämen. Blogisi on muutenkin tosi mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon :) Ihana kommentti, piristi päivää. ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...