23.4.2013

Hyvä fiilis!

Mun isovanhemmat on nyt viikon ulkomailla, joten sain auton lainaan siksi aikaa. Mullahan on siis kortti, mutta ei omaa autoa. Käytiinkin sitten eilen Leon kanssa tuolla vähän pidemmällä Prismassa, ja löysin juuri ne jutut mitä halusinkin: uudet kengät ja housut lenkkeilyä varten! :)

Kokeilin uusia ostoksia jo eilen heti kävelylenkillä, ja oli kyllä paljon kivempi kävellä hyvillä lenkkareilla. Tänään kävin juoksutreenillä ja fiilis oli mahtava, ei tosin pelkästään uusien varusteiden takia vaan muutenkin jalka nousi paljon paremmin kuin tähän asti! Alkaa taas löytyä se juoksemisen ilo, eikä lenkkeily oo pelkkää pakkopullaista hölkkäilyä.

Vähän erilaista on kyllä hölkätä ja juosta nyt kun on vaunut ja lapsi mukana, mutta ei se menoa haittaa! Tuo ainakin hyvää lisävastusta, varsinkin ylämäessä!

Sit kun vielä joskus saatais Aino mukaan lenkille, se ei edelleenkään tykkää käydä ulkona kauheasti. :D Mutta treenataan jatkuvasti ja nyt se on alkanut jo vähän enemmän innostua eli edistystä ainakin on tapahtunut!









Juoksulenkin jälkeen maistui Maxim Sportsin palautusjuoma :)
PS. Tuo palautusjuoma on nyt niitä Maxim Sportsin tuotteita mitä sain Buzzadorin kautta kokeiltavaksi ja jotka mainitsinkin aiemmin täällä. Tuo suklaapalkkari maistui ihanalta, siis sen lisäks että tuo palauttaa juoksun aikana käytetyt energiat tehokkaasti niin sitä oli kiva siemailla parvekkeella lenkin jälkeen! :) Maximin sivut löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...