11.4.2013

Pikapäivitys

Lauantaina päivitin ihanasta keväisestä ilmasta, mutta eipä ollakkaan sen jälkeen päästy siitä juuri nauttimaan. Sunnuntaiyönä Leo alkoi oksennella, ja oksensikin seuraavat 2 tuntia 5-10 minuutin välein, sen jälkeen harvemmin mutta kumpikaan ei silti juuri saanut nukuttua yön aikana.

Seuraavat päivät menikin sitten vuorotellen kipeänä, ensin Leo ja sitten minä. Suuri kiitos isoäidilleni, joka tuli toissapäivänä auttamaan jo puoli seitsemältä aamulla kun olin itse vatsataudissa ja Leo vielä sen verran kipeänä, että vaippaa olisi pitänyt vaihtaa noin puolen tunnin välein. Onneksi omat vatsaoireeni menivät ohi aamun aikana, mutta isoäitini pysyi silti koko päivän meillä ja antoi mun nukkua tai muuten vaan makoilla, sillä olin kuumeessa ja tosi huonokuntoinen vaikka pahoinvointia ei enää ollutkaan.

Isoäiti lähti Leon nukkuma-aikaan (kuudelta) ja itse menin nukkumaan jo puoli yhdeksän aikaan. Nukuttiin Leon kanssa molemmat yö hyvin ja seuraavana päivänä ei kummallakaan ollut enää juuri mitään merkkiä sairastelusta! Onni onnettomuudessa.

Eilisaamu oli kiireinen, kävin kaupassa ruokaostoksilla ja vielä postissa ja R-kioskissa hakemassa paketit. Olin kotona 10:05 jolloin tajusin että mulla olisi hammaslääkäri 10:15! No, ei muuta kuin soittoa lähimmille sukulaisille ja isoisähän se sieltä lopulta pyyhälsi autolla meille päin; Leo oli valmiiksi vaunuissa joten puoliksi juoksin tuohon hammashoitolalle, jonka eteen isoisä kurvasi autollansa ja vahti vaunuissa nukkuvaa Leoo siinä pihalla. Olin hammashoitolassa klo 10:17, uskomatonta kyllä. :) Onneksi se on tuossa melkein vieressä!

Illalla innostuin vielä liikkumaan ja tein oikein rankan lihaskuntotreenin käsipainojen kera, ja olo oli sen jälkeen loistava, vatsataudista ei siis tosiaan ollut enää jälkeäkään. Tänään aamulla lihakset oli vielä väsyneet, nyt illalla vasta kipeytyivät mutta tein saman treenin silti uudestaan. Saa nähdä onnistuuko huomenna sama. Juoksutreenit jatkuvat myös lähipäivinä!

Nyt kello on jo 22:35 ja mun pitää vielä tehdä vähän hommia, joten palailen taas lähipäivinä. Tulin vaan ilmoittamaan, että en ole hävinnyt maan kamaralta, sairastellut vain!




PS. Pääsin ilokseni mukaan Buzzadorin Maxim Sports -kampanjaan, joten lähiaikoina blogista tulee löytymään myös arvioita ylläolevista Maximin tuotteista!

Buzzadorista voit lukea lisää heidän sivuiltaan täältä, mutta lyhyesti sanottuna ideana on että Buzzadorit osallistuvat kampanjoihin ja saavat tuotteita kokeiluun, joista Buzzadorit sitten antavat rehellisen mielipiteensä joko tutuilleen puhuen tai sosiaalisissa medioissa kirjoittaen. Odotan innolla noiden tuotteiden testausta, etenkin juoksulenkkien yhteydessä, ja sitä että pääsen kirjoittelemaan niistä tänne blogiin! :) Maximin sivut löydät täältä.


PPS. Meinas tärkein unohtua!!!!!!!!! Leo on oppinut seisomaan ilman tukea pieniä aikoja kerrallaan! :) On se etevä <3 Ja kahdeksas hammaskin tuli ikenestä ulos :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...