23.12.2012

Hyvää joulua ♥


Ihanaa, rauhallista joulua kaikille ♥

Tänään oon tehnyt glögijuustokakkua, paketoinut vikoja lahjoja, kuunnellut ja laulellut joululauluja Leon kanssa, saunonut, keittänyt riisipuuroa ja syönyt jo vähän joulusuklaakonvehtejakin. 

Huomenna mennään isovanhempieni luokse jo kymmeneltä aamulla, ruoka syödään jo kahden aikaan ja pukki tulee kolmelta. Näin muutamat perheenjäsenet pääsevät illaksi joulun viettoon kumppaneidensa vanhempien ja/tai isovanhempien luokse. Meitä ei haittaa aikaisuus; aiempina vuosina pukki on yleensä tullut vasta puoli kuuden, kuuden aikaan, ja Leo menee yleensä yöunille jo 18-19 välillä. Näin päästään kotiin ennen Leon nukkuma-aikaa. :)

Kirjoittelen vähän lisää viimeaikojen jouluvalmisteluista sun muista vielä joulun pyhien aikana, ja lahjajuttujakin tulee varmasti postailtua sitten huomisen jälkeen.

Nyt hyvää yötä, meen nukkuun että jaksaa huomenna nousta ajoissa laittaan kaiken lähtövalmiiksi!

2 kommenttia:

  1. Suloinen joulutonttu! Hyvää joulua myös teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin tähän vastauksen kännykällä mutta se ei näemmä ole tullut perille :( Kirjoitin vaan että kiitos ja hyvää joulua teille myös, mutta nyt vois vaihtaa toivotusta ja sanoa että hyvää ja onnellista uutta vuotta teille! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...