13.9.2013

Leon lempiharrastus

...on kävelyllä käynti. Käydään silloin tällöin kävelemässä ilman rattaita, ja Leo kävelee mielellään jo pitkiäkin matkoja. Pitkiä 1-vuotiaalle siis, eli pisimmillään ollaan ehkä noin kilometri kävelty :)

Kävelyllä on kiva jäädä tutkiskelemaan kaikenlaista, istahtaa maahan tai vaikka heitellä pikkukiviä. Leo tykkää kävelyllä käymisestä niin paljon, että menee jo itse eteiseen ja istahtaa lattialle puettavaksi jos näkee mulla käsissä ulkovaatteita. Pukeminen onkin nykyään tosi helppoa, Leo tarjoaa jalatkin yhden kerrallaan kenkien laittoa varten. :)

Väsyneenä meno vaihtuu välillä konttaamiseksi, mutta sitä kestää korkeintaan metrin kunnes pitää päästä takaisin ylös - kävellen kun pääsee niin paljon nopeammin etenemään. 














2 kommenttia:

  1. Hih Neelalla on ihan sama harrastus! Tykkää kävellä, kerran mentiin yli kilsa ja sitten mietin jo minkä verran yleensä tän ikänen kävelee tai mimmosia matkoja. Mutta Neela nauttii siitä. Kätevää lähteä koiraakin käyttämään lyhyellä pissalenkillä, mutta "hitaalla".koirakin .saa rauhassa nuuhkia ja pissata. :D

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on sama harrastus :) K on jaksanut kävellä pisimmillään 2,4 kilometrin matkan ja se on aika hurjan paljon nuon pienelle ihmiselle! Mutta ihan eritavalla lapsi tutustuu luontoon kävellessä, kuin rattaissa istuessa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...