10.9.2013

Huomenta, pitkästä aikaa!

Huh, tulikin pitkä tauko kirjoittelusta! 1,5 kuukautta! Alkuun tauko ei ollut tarkoituksellinen, oli vaan kaikkea muuta mielessä. Jossain välissä aloin miettiä, että pitäisikö lopettaa bloggailu kokonaan. Ne ajatukset meni kuitenkin ja nyt viimeaikoina olen monesti miettinyt että alanpa taas kirjoitella tänne, mutta jotenkin tämä uudelleen aloittaminen on hankalaa!

Moni kuitenkin on kommentoinut ja kysellyt että missä ollaan ja miksei meistä kuulu mitään. Täällä ollaan eikä mitään vakavaa tai muuten vaan maata mullistavaa ole tapahtunut! :)

Meidän päivät kuluu aika pitkälti samaan tyyliin kuin ennenkin. Aamulla herätään aikaisin, noin seitsemän maissa. Leo nukkuu yhdet päiväunet puolen päivän aikaan, ja nukkumaan Leo menee 18-19 välillä. Päiväsaikaan käydään paljon vierailulla mun perheenjäsenten luona, isovanhemmilla tai äidillä tai pikkuveljellä, joskus muillakin, joskus tänne myös tulee kavereita tai perheenjäseniä kylään. Jos ollaan ihan kotona vaan niin luetaan kirjoja, käydään ulkona (rattailla tai ilman), lenkitetään ja leikitetään koiraa ja niin edelleen. Illalla sisko tulee välillä tänne Leon nukkumaanmenoajan jälkeen ja mä lähden kavereita moikkaamaan, mutta sitä tapahtuu yleensä ehkä kerran kahdessa viikossa. Yleensä vietän illat kotosalla leffoja tai sarjoja katsellen ja etenkin viimeaikoina myös pelaillen (World of Warcraftia!).


Leo on varsinainen pikkuhurmuri, ei edelleenkään vierasta ketään ja heiluttelee ja hymyilee iloisena täysin vieraillekin ihmisille. Leo ei vieläkään puhu sanaakaan (paitsi sen namnamnam) vaikka ikää on "jo" reilut 13,5 kuukautta, eikä kiinnostusta puhumista kohtaan tunnu hirveästi olevan. Moni muu asia hoituu kuitenkin niin taitavasti, että puhumisen kanssa ei ole mitään kiirettä.


Leo kiipeilee ihan hirveästi nykyään, ja joudunkin pitämään kaikki tuolit kumollaan jatkuvasti, muuten en voi edes vessassa käydä ilman että Leo kiipeää ruokapöydälle salamannopeasti. Leo myös kiipeää itse rattaisiin jos pääsee niihin käsiksi ja käännän selkäni noin 10 sekunnin ajaksi...

Ruokansa Leo syö nykyään kokonaan itse, lusikoituna enää vain jos ollaan jossain vierailulla - sormiruokailu kun on edelleen hirmuisen sotkuista puuhaa. Mutta kotona Leo siis syö hedelmiä, vihanneksia, leipää ja milloin mitäkin "kunnon ruokaa" mitä satun tekemään. Leo ei yleensä nirsoile mistään, mutta suurinta herkkua on banaani, viinirypäleet ja makaroni-jauheliha-mössö. :)


Tälläistä meillä siis, mitäs teille? Yritän nyt alkaa kirjoitella tänne ihan säännöllisesti taas, mutta katsotaan miten kirjoittelu lähtee käyntiin näin pitkän tauon jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Kivaa että olet palannut blogin pariin. :)

    VastaaPoista
  2. Jeee.. odotan innolla kirjoituksiasi.. ja älä enää katoa ;) Ja jos lopettamista mietit niin siitä kyllä meille etukäteen kerrot ;)

    Mutta kiva, että olet täällä taas!! Sinun blogi on yksi lempparini..

    Terkuin Ellu

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...