24.9.2013

Lundmyr of Sweden -haalari

Onko kenelläkään kokemusta tästä haalarista? Onko miten lämmin, pysyykö puhtaana/hyväkuntoisena, minkä kokoinen...? Leo käyttää kokoa 80 eikä vielä vähään aikaan varmaan tarvi isompia, mutta kannattaisiko tästä ostaa kuitenkin koko 90? Suomen talvi kun on tunnetusti pitkä ja kylmä, eli haalarin pitäis mennä vielä monta kuukautta.



Rakastuin tähän haalariin jo viime talvena, mutta silloin ei ollut aiheellista vielä ostaa Leolle kunnollista haalaria, mokoma kun möllötti vaunuissa lähinnä :) Nyt kuitenkin Leo kävelee jo paljon itse ja varmasti talven aikana oppii nauttimaan ulkoleikeistä nykyistäkin enemmän, niin tarvetta kunnon haalarille löytyy viime vuotta huomattavasti enemmän. Leolla on jo yksi "rymyhaalari" kirppariostos, mutta tarkoitus olis ostaa myös tämmöinen siistimpi kunnon haalari.

Saan juuri nyt Ellokselta -40% alennusta niin ajattelin panostaa laadukkaaseen haalariin, olisiko tämä Se Oikea?! Jakakaa kokemuksia! :)

2 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa tuota ihanaa haalaria, eikä noita haalareita voi ostaa Ellokselta alennuskoodeilla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä mulla toimi alennuskoodi Ellokselta tilatessa. :) Haalari saapuikin tänään mutta joudun valitettavasti palauttamaan sen kun on aivan liian iso, eikä pienempää kokoa ole enää saatavilla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...