22.9.2013

Mullon kuume!

Mutta ei mikään kirjaimellinen kuume, vaan jotain ihan muuta.

Perjantai 20. syyskuuta oli päivämäärä josta oltiin jo monta viikkoa puhuttu kaverin kanssa, ja lastenhoitajakin oli varattu kuukautta etukäteen. Mulla oli viikolla muutaman kerran ihan sellainen olo, että olisin tulossa kipeäksi, mutta onneks en kuitenkaan tullut - perjantain odotettu tapahtuma oli meinaan Elastisen keikka!!

Kuva josta Elastinen itse kävi tykkäämässä mun Instagramissa :D ♥

Perjantaipäivä tuntui kuluvan hirveän hitaasti, ja aloinkin laittautua jo kolmen aikaan, vaikka tiesin etten olisi lähdössä kuin vasta puoli seitsemän maissa. :D Kuudelta siskoni tuli lastenhoitajaksi, ja puoli seitsemältä kaveri viimein kurvas autolla pihaan. Mentiin vielä kaverin koiruuden kanssa metsälenkille käymään (laitoin sentään lenkkarit jalkaan ja otin paremmat kengät mukaan!), jonka jälkeen suunnattiin kaverille ja vasta töistä päässyt kaveri alkoi laittautua.

Itse suuntasin keikalle tämän näköisenä!

Kaupungille suunnattiin kymmeneksi, sillä silloin Sirkus avas ovensa. Ei haluttu kuitenkaan mennä vielä Sirkukseen sisälle, siellä kun on yleensä aika hiljaista alkuillasta, joten ostettiin vaan liput keikalle ja lähdettiin tien toiselle puolelle Public Corneriin.


Cornerissa oli kuitenkin aika hiljainen meininki, ihmisiä oli kyllä reilusti mutta tuntui että ikäluokka oli sellaista 40+ (ehkä tuon edellämainitun kuoron takia...), joten mentiinkin Sirkukseen jo yhdentoista maissa. Siellä soi sentään illan teeman mukainen hyvä musiikki. Istuttiin sivussa, juotiin parit ja puhuttiin taustalla soivasta musiikista ja tulevasta keikasta.

Fanityttöjä kun ollaan niin suunnattiin eturiviin jo hyvissä ajoin, ja meidän mentyä sinne muutkin alkoivat pikkuhiljaa kerääntyä lavan edustalle. Siinä vaiheessa tosin porukkaa oli vielä melko vähän, mutta arvelin suurimman osan ihmisistä tulevan vasta lähempänä esiintymisaikaa eli puolen yön jälkeen.



Ja sit se alko, ja ai että. ♥ Oli ihan mahtavan huikee keikka!! Suomiräphommat on mulle oikeastaan vasta sellainen tämän kesän uusi juttu, enkä oo koskaan ennen tykännyt mistään räppimeiningistä. Nykyään toimii kuitenkin, ja pidän nimenomaan Rähinän artisteista, vaikka moni kyseistä lafkaa ja sen artisteja dissaakin. Mua ei vois vähempää kiinnostaa, ollaan Niinan kanssa häpeilemättömiä fanityttöjä. ;)


Vaikka tultiinkin Elastista katsomaan, niin mulle parasta keikassa oli silti se, että Elastisen mukana tuli myös Timo Pieni Huijaus!!!!!!!!! Eli mun suurin rakkauteni, hahah. Siis muusikoista ja muusikkona. :P En ollut ihan varma kulkeeko TPH kaikilla Elastisen keikoilla mukana tällä hetkellä, joten etukäteen mietin että tuleekohan se nyt vai eikö tule, mutta onneksi tuli. ♥ Timon omia biisejä pojat esitti vain 1,5 kappaletta (Paratiisi + osa Pleiboista), mutta hyvinhän nuo Elastisen biisitkin toimi Timon ja Elastisen yhdessä esittäminä! Keikkasetti oli hyvä sekoitus uudempaa ja vanhempaa Elastista, ja yllättäen jopa tunnistin kaikki biisit vaikka myönnän että oonkin kuunnellut eniten tuota uusinta levyä.


Kelloa ei tullut juuri katseltua, mutta keikka kesti ehkä puolisentoista tuntia? Nopealta tuntui, mutta oli se sentään pidempi kuin aiemmat keikat mitä oon Sirkuksessa käynyt katsomassa. Harmitti kun en tajunnut ottaa järkkäriä mukaan, olis saanut paljon parempia kuvia kuin puhelimella, mutta noh, ainakin pystyin keskittymään itse keikkaan paremmin kuin järkkärillä leikkiessä.

Keikan jälkeen oltiin vähän kahden vaiheilla että mennäänkö vielä johonkin, mutta päätettiin kuitenkin suunnata kotiin. Oli vähän sellainen fiilis, että kaikkialla muualla tuntuis meno kuitenkin niin kuivalta keikkaan verrattuna, että mieluummin menee vain kotiin kuin maksaa itsensä johonkin sisälle vain tylsistyäkseen. :)

Alkoholia tuli juotua vain pari alkuillasta joten olin ihan selvin päin kotiin päästyäni, mutta kyllä aamulla silti lievästi sanottuna väsytti herätä Leon kanssa 4 tunnin unien jälkeen! Sisko oli toki yötä mutta oltiin lähdössä mun isovanhemmille heti aamusta niin mäkin heräsin heti ja aloin laittaa Leoo valmiiksi. Lauantai oli siis melkoinen väsypäivä, mutta oli se kyllä sen arvoista. ♥

Että sellainen äidin vapaailta! Seuraava oliskin sit Aste Sirkuksessa 12.10... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...