22.11.2012

Bloggaaja au naturel - Naked Truth haaste

Katriina ihanasta Hetkiä-blogista kirjoitti nähneensä monissa blogeissa meikittömiä, muokkaamattomia kuvia bloggaajista. Ilmeisesti homma on lähtenyt liikkeelle tästä Tyyliä metsästämässä -blogin kirjoituksesta.

Päätin itsekin hypätä hommaan mukaan, ja otin itsestäni täysin meikittömän kuvan, jota en muokannut millään tavoin. Luonnollisessa valossa, aamupäivällä ilman meikkiä, hiukset vaan silmiltä pois sidottuna. Tältä siis näytän ilman meikkiä ja photoshoppia! :)


Pidän meikkaamisesta, enkä voi myöntää nauttivani tummista silmänalusistani, vasemman silmän silmäkulman alla olevasta ihon värivirheestä (maksaläiskä?), epätasaisesta ihon väristä, lähes olemattomista kulmakarvoista ja ripsistä... joten meikkiä tulee yleensä laitettua naamaan joka päivä, ihan omaksi iloksikin vaikka oltaisiin Leon kanssa kaksin koko päivä. Mutta ehkei se ilman meikkiä oleminen ole niin vaarallista, kuin miltä se välillä tuntuu. :)

8 kommenttia:

  1. näytäy hirveen nuoralta :O!!!!!!!!(hyvällä tavalla siis;))

    julla on ihana lapsi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. korjaus äskeiseen komenttiini :D

      SULLA on ihana lapsi<3

      Poista
    2. joo ihan hirveesti mulla kirjotusvirheitä tarkotan seuraavaa jos et edellisistä saanu selvää: näytät hirveen nuorelta:O!!!!!!!!(hyvällä tavalla)

      Sulla on ihana lapsi<3

      Poista
  2. Heippa! Sinun sekä Katriinan blogia lukeneena ihmettelen minne Hetkiä blogi kadonnut? Eräillä palstoilla liikkuu hurjiakin huhuja. Et sinä satu tietämään mitään? Tuli ihan kauhea olo jos jotain on sattunut. Hassua että sitä vieraiden perään näin kyselee, mutta pääasia että heillä kaikki hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. samaa mietin minäkäkin. mitä on oikeen tapahtunut? mitä hurjia huhuja oikeen liikkuu?? :/

    VastaaPoista
  4. Nyt vasta näin tän! Kaunis olet meikittäkin ja kiitos maininnasta, ja anteeksi että poistin blogin juuri ennen tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Eikä haittaa yhtään mitään tietenkään! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...