4.11.2012

Voi apua!

Leolle tulee HAMPAITA! 3,5kk iässä!! Kääk, en tiedä vauvojen hampaista mitään! Yllätyin asiasta ihan täysin, kun Leo on ollut ihan normaali, ainoo mihin kiinnitin huomiota tänään oli että Leo ei oo viihtynyt itsekseen (siis esim. sitterissä) niin hyvin kuin yleensä, eli on kaivannut hieman enemmän syliä, ja korviketta on myös mennyt paljon normaalia enemmän. Huomasin aamulla myös, että Leo tunki sormiaan suuhunsa niin paljon, että alkoi ihan kakomaan pariin otteeseen... :D Voi toista.

Äsken sitten kylvetin Leoo, ja yhtäkkiä kun pesin Leon naamaa niin se otti mun peukalosta kiinni, tunki suuhunsa ja alkoi pureskella sitä, jolloin huomasin että alhaalla tuntuu ihan selvät kaks alahammasta! Sitten kurkin suuhun, ja ne näkyy ihan selvästi läpi jo! Leosta katsottuna vasemmanpuoleinen hammas näkyy ihan selvästi, oikeanpuoleinen vähän vähemmän.

Oon tarkistellut Leon suuta aina välillä ja noi alahampaat on tuntuneet läpi jo pitkään, mutta ei ne oo näkyneet ja ajattelin että menis ainakin pari kuukautta vielä ennen kuin ne tulee läpi... Eipä vaikuta siltä kun viimeks tänään kokeilin niitä aamulla enkä vielä huomannu mitään, nyt illalla jo tuntuu ihan hampailta ja näkyy!

Leo nukahti äsken ja nyt tietysti sitten googletan tässä kaiken mahdollisen tiedon vauvojen hampaista, kun ei tosiaankaan oo tullut aiemmin lueskeltua mitään, ajattelin että ne on paljon myöhemmän ajan murhe... :D

Mutta hei, se hyvä puoli tässä on, että Leo on tosiaan ollut melkein oma itsensä, eli ainakaan mitään kauheeta huutokonserttia ei vielä ole ollut! Katotaan vaan, nyt kun sanon noin niin se kuitenkin itkee koko ensi yön...

Katsoin muuten just eilen omasta neuvolakortistani, että mulle on tullut ekat hampaat 4kk kohdalla. Leolle tuli siis pari viikkoa nopeammin mutta aika aikaisessa vaiheessa mullekin on tullut näköjään :) Omaa neuvolakorttia on hauska katsella ja vertailla Leoon!

Ja vielä kun hampaista puhutaan, niin voin kertoo, että mulla on vielä 4 maitohammasta itselläni :D Kolmanneks viimeiset takahampaat. Ei ne varmaan koskaan lähdekkään kun vielä 25v iässä on paikallaan!

Leo on myös nyt alkanut ottaa leluista kiinni, eilen ihan ekaa kertaa otti lelun mun kädestä ja laitto suuhunsa :)



Voi että, on se iso mies jo kun tulee hampaita ja leluista otetaan ihan itse kiinni ja kaikkea! ♥

3 kommenttia:

  1. Jee, hampaita! Mutta tottahan se on että jotkut vauvat jopa syntyy hampaat suussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niinpä :D Isoveljellä tuli kuulemma eka hammas 1kk ikäisenä! Mä toivoin että vähän vielä odottelis ne hampaat että saatais unirytmi yms. paremmin kuntoon ennen sitä :D

      Poista
  2. Muista hammastahnakin! 500ppm fluoria.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...