19.11.2012

Kuvia uudesta kodista

Saatiin viime viikolla vihdoinkin sohva ja TV-taso, ja TV-taso saatiin jopa kasattua tänään, eli nyt kaikki huonekalut on koossa ja oikeilla paikoillaan. Tietokonepöytä, yksi matto ja yksi lampunvarjostin menee vaihtoon sitten kun olen iso ja rikas. :D Ai niin, ja telkkari on lainatelkkari, sekin joskus isona ja rikkaana vaihtoon...

Tässä pikavilkaisu meidän kotiin. Leo on makuuhuoneessa nukkumassa, joten en mennyt sinne räpsimään. Tässä näkyy vain olohuone ja osa keittiöstä, lisäksi on siis yksi makuuhuone, iso kylpyhuone + sauna, ja hirmu iso parveke. :)

Kyllä, toinen koristetyynyistä on joulukuosinen ;)

Rakastan kynttilöitä, mutta pidän niitä päällä vain Leon nukkuessa kun pelkään että osun niihin vauva sylissä!

Ovi vie kylpyhuoneeseen, oikealla näkyvän tuolin vierestä löytyisi ovi makuuhuoneeseen mutta se ei näy näissä
Kuten kuvista varmaan voi arvata, tykkään sisustaa ruskealla ja puulla ;)

Neliöitä asunnossa on tasan 50. Talo on vuonna 2010 valmistunut kerrostalo, eli kaikki on aika uutta. Pidän siitä, että alaovi on aina lukossa. Talossa asuu meidän lisäksi lähinnä vanhempia ihmisiä ja nuoria pariskuntia. Naapurissa haukkuu välillä koira (jonka isäntä on muuten entinen luokkatoverini, ja toisen entisen luokkatoverini äiti asuu myös samassa kerroksessa!), mutta ei niin paljoa että se häiritsisi. Kaikki asukkaat ovat hirmu kivoja, vielä ei ole tullut vastaan asukasta joka EI tervehtisi iloiessti aina nähdessään. Leo saa usein kehuja hississä ja pihalla.

Paikka on kotipaikkakunnallani, hieman syrjässä mutta lähin isompi kaupunki on 10km päässä. Asuin ennen kaupungissa, mutta jäin nyt tänne siksi, että äitini miehineen + pikkusiskoni, tätini perheineen, isovanhempani ja pikkuveljeni asuvat kaikki ihan kävelymatkan päässä. Isoveljeni perheineen ja isäni asuvat pääkaupunkiseudulla jonne on hieman pidempi matka, mutta viimeksi viime viikonloppuna näin isoveljen perhettä kun tulivat käymään täällä päin :)

Vaikka asutaankin pienellä paikkakunnalla, niin tässä on kaikki ihan lähellä. Neuvolaan, kaupoille, apteekkiin yms. on kaikkiin n. 5min kävelymatka, bussilla pääsee kaupunkiin tai kaupungin lähempänä olevaan "toiseen keskustaan" jos isompiin kauppoihin on asiaa.

Sellainen koti meillä. Otan huomenna (?) kuvia makuuhuoneesta, parvekkeesta ja sen sellaisesta.

4 kommenttia:

  1. Tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta tämä sun blogi on ylivoimasesti mun lemppari! :-) Innolla aina odottelen uusia kirjotuksia, kiitos siis mahtavasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kovasti! ♥ Ihana kommentti! :)

      Poista
  2. Kivalta näyttää! Sulle olisi haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! ♥ Se on ollut tekeillä tässä muutaman päivän :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...