29.7.2013

Kahden päivän asut



Eilisen ja tämän päivän asut! Eilen tuli käytyä kahvilla ja kävelyllä puistossa, tänään on tarkoitus mennä ystävän kanssa kahville ja sen jälkeen varmaan vähän shoppailemaan Leon kanssa. Ihanan mukavat kengät on korolliset mutta täydellisen kokoiset eivätkä matalahkot korot saa jalkoja särkemään pitkään kävellessäkään. Revityt farkut on toista päivää päällä ihan vaan siitä ilosta että saan ne vihdoinkin päälleni vaikka kuvittelin etten niihin ikinä mahtuisi. Korvissa oli eilen hieman näyttävämmät neonpinkkiin paitaan sopivat vaaleanpunaiset kukkakorut, tänään tummanruskeat puiset plugit. Rannekorukin oli eilen pramea mutta rihkamaa, tänään yksinkertainen valkokultainen isoäidiltä saatu rannekoru.

Leo on päiväunilla, itse menen jatkamaan valmistelua ja kai sitä pitäis vähän syödäkin! Viimeaikoina on tullut oltua niin paljon poissa kotoa ja koneen äärestä, että tänne kirjoittelu on vähän jäänyt, mutta pitää yrittää taas laittaa edes välillä jotain juttua! :)

9 kommenttia:

  1. Kivoja asuja. Tuo valkonen paita on aivan ihana, meinasin kerran itsekin ostaa sen, mutta jäi kuitenkin kaupan hyllylle lopulta.

    VastaaPoista
  2. Sainkin sen instan jo ladattua :) Kiitos sulle <3

    VastaaPoista
  3. kiva blogi :-) liityin lukijaksi. * tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oon seuraillu jonkun aikaa sun blogia enkä ois osannu arvata että pelaisit wowia huomasin sen vasta kun facessa näin sulla wowi kuvan :D

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. miksi ei ole ollut kirjoituksia kohta kuukauteen? täällä odotellaan :)

    VastaaPoista
  7. Täälläkin odotellaan?! Mihin ootta kadonnu?:(

    VastaaPoista
  8. Onko kaikki hyvin, huolettaa, kun ei tosiaan päivityksiä ole tullut.. Päivittäin käyn katsomassa,

    VastaaPoista
  9. Minäki mietin samaa ja hölmöä kun julkaiset kommentit mutta et kuitenkaan vastaa? :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...