6.5.2013

No nyt se tapahtui...

Tänään aamulla heräsin tömähdykseen ja kovaan itkuun. Leo oli kiivennyt pinnasängystä ja tipahtanut lattialle. Jotenkin arvasin että näin tulis ennemmin tai myöhemmin käymään, kun Leo on niin kova liikkumaan. :( Lisäksi tuota Leon pinnasänkyä ei saa ihan yhtä alas kuin muita pinnasänkyjä, sen pohja on siis ehkä 10cm korkeammalla kuin normaalin pinnasängyn.

Onneksi tästä kerrasta kuitenkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja muutaman minuutin päästä Leo jo leikki ja naureskeli iloisena. Jos Leo olis itkenyt hysteerisenä niin olisin soittanut johonkin ja kysynyt neuvoa, mutta Leo rauhoittui yllättävänkin pian. Takaraivossa on kuhmu mutta mitään muita merkkejä putoamisesta ei näy. Kuulostaa ehkä kamalalta, mutta vauhtia hidasti varmaan se, että Leo osui matkalla mun sängyn (pehmeään) reunaan. Pinnasänky oli ihan sängyn vieressä, harmittaa että ei tällä kertaa sängyssä kiinni niin kuin yleensä. :(

Nyt pelottaa tietysti, että Leo alkaa useamminkin kiipeillä pinnasängystä. En haluais ostaa uutta pinnasänkyä, mutta jos Leo ei ala pysyä aloillaan niin ei oikein oo vaihtoehtoja, ellei joku tuttu sitten keksi miten pohjaa sais alennettua vielä.

5-10min sisällä Leo oli jo näin hyväntuulinen

Oli kyllä kamala herätä siihen että Leo olikin lattialla itkemässä eikä pinnasängyssä turvassa! Onko teillä muilla vauvat päässeet kiipeämään pinnasängystä pois?

12 kommenttia:

  1. Ohhoh! Nopeastipa on lähdetty kiipeilemään. Meillä Ida taisi kiivetä pois joskus reilun vuoden ikäisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Leo on kauheen vilkas ja kova liikkumaan! En oo moneen kuukauteen pystynyt ees ottaan sitä mun viereen nukkuun kun se konttais vaan sängyn reunan yli saman tien! Oon jopa koittanut sillon kun se on ollut tooosi väsynyt ja ihan puoliunessa, mut se lähti saman tien konttaileen kun pääs mun sängylle :D Ihan mahdoton! Mutta onneks ei käynyt mitään ja pitää miettiä miten vastaisuudessa sais estettyä kiipeilyn!

      Poista
  2. Oi pientä, onneksi ei sen pahemmin sattunut, vaikka varmasti säikäytti. <3
    Tomaskin sai ensimmäisen kuhmunsa eilen ja sen lisäksi tuli vielä naarmu, voi sitä hetkellistä huudon määrää. No mutta, näiltä ei voi välttyä.

    Tomas kiipeilee kaikkialla muualla, muttei onneksi sängyssä vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Oli kyllä kamalaa mutta onneks tosiaan selvittiin lähinnä säikähdyksellä. Leokin selvästi säikähti tosi paljon :( Ja voi Tomasta! <3 Niiltä tosiaan ei voi välttyä, pitää vaan yrittää itse olla rauhallinen ettei huolestuta lasta enempää! Mä myös katsoin netistä millaisia oireita voi tulla esim. aivotärähdyksestä tai muusta päävammasta, että jatkossakin tietää tarkkailla jos tulee isompia kuhmuja. :)

      Poista
  3. Meillä on sama ongelma pinnasängyn kans, et sitä pohjaa ei saa niin alas kuin muissa sängyisä. Itekin pelkään milloin poika tippuu kun osaa kiipeillä ja kurotella sieltä.. Onneksi te selvisitte säikähdyksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tuo pinnasänky on Maskusta ostettu, mahtaakohan olla sama teillä? Tosiaan inhottavaa kun sitä ei saa niin alas kuin muissa. :/ En tietenkään tajunnut sitä sillon kun pinnasängyn ostin, ei sitä kai osannut ajatellakaan, enkä tullut verranneeksi muihin pinnasänkyihin!

      Poista
  4. Meillä ei pinniksestä olla tiputtu mutta viikonloppuna tyttö tipahti meidän sängystä... Otan neidin viereen aamusta vielä makoilemaan ja olin sitten ite vielä nukahtanu. Voi sitä huudon määrää, mutta veikkaan että säikähdys oli kovempi sillä parin minuutin päästä oli jo "oma itsensä" :) Ja voi että sitä tekis kaikkensa että sais pikkuista suojeltua kolhuilta, mutta näitä vaan valitettavasti sattuu.. Toivottavasti saatte pohjaa alemmas niin ei Leo uudestaan tipahda<3

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näitä sattuu! Mä en oo aikoihin uskaltanut ottaa Leoo viereen nukkuun ollenkaan kun se on niin kamala viilettään! En varmasti heräis itse riittävän nopeasti saadakseni kiinni kun Leo päättää lähteä konttaamaan, eli vaikka välillä oliskin kiva ottaa viereen nukkumaan niin oon pitänyt pojan visusti pinnasängyssä. :D

      Poista
  5. Miulle tule tässä mieleen, että en oo pitkään aikaan nähny bloggerissa, että olis tullu päivityksia ja uusin postaus näytti olevan "alkava korvatulehdus"...en tiiä miks ei oo miulle päivittänyt, vaikka tännehän on tullu monta postausta. Nyt teinkin, että poistin ja lisäsin siun blogin uudestaan omalle listalle :)

    Nyt täytyy alkaa lukea tarkemmin, mitä oot postaillu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mikähän siinä on ollut :o Toivottavasti ei oo muilla sama?! Mullakin on kyllä käynyt tolleen jonkun blogin kanssa joskus ja siihen tosiaan auttoi se että poistin ja lisäsin uudestaan lukulistalle! Mutta kiva että huomasit ja oot taas täällä lueskelemassa! :D

      Poista
  6. Saako sen pohjan kokonaan irti ? Ja virität pinnasta vastakkaiseen pinnaan (tai ala laitaan) narua, rautalankaa, köyttä, tms ja lasket pohjan siihen päälle? Ps. Kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän pelokas kaikkien omatekoisten viritysten kanssa :D Mutta pitää katsoa jos alemmas sais vaikka sopivat reiät porattua niin että pohjan sais ihan omilla kiinnityksillään uusiin reikiin. :) Ja kiitos, kiva kuulla! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...