30.5.2013

Toiveita?

Onkos teillä lukijoilla mitään toivepostausideoita? Haluaisin kirjoitella tänne enemmän, mutta aina ei löydy inspiraatiota että mistäs sitä kirjoittais, joten ideoita otetaan vastaan! :) Aiheet voi liittyä Leoon tai muhun tai johonkin ihan muuhun, ei siis tarvi välttämättä olla mitään vauva-aiheisia!

Leo tykkää käydä vierailulla Ainon nukkumapaikassa...

5 kommenttia:

  1. Hei! Olisi mukava kuulla mitä Ainolle kuuluu? :)

    VastaaPoista
  2. ^ Joo, olisi kiva kuulla miten koiravauvan ja ihmislapsen yhteiselo sujuu :)

    VastaaPoista
  3. Minua kiinnostaisi tietää Leon ja Leon isän suhteesta. Koetko, että heillä on kuitenkin jonkinlainen "suhde", vaikkeivat he ole nähneet livenä? Oletteko miehesi kanssa puhuneet että matkustaisit Leon kanssa Japaniin tai miehesi Suomeen?

    VastaaPoista
  4. Haluaisin kuulla kasvatetaanko Leo kahteen kulttuuriin ja millätavoin tuot mukaan Japanilaista puolta. Onko mahdollista tulevaisuudessa muuttaa takaisin sinne (vieläkö olette naimisissa?) Tai miltä tulevaisuuden näkymät muuten näyttää :) En pahastu jos jätät vastaamatta :)

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva tietää miten sinä olet "yhteydessä" japanilaiseen kulttuuriin. Kuinka paljon käytät kieltä Suomessa, mitä japanilaista ruokaa teet/syöt, pidätkö japanilaisista elokuvista ym. Sitten vielä että oletko perehtynyt vähän tarkemmin Animeen ja Mangaan?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...