24.5.2013

Juhlasuunnittelua

Niin oudolta kun se kuulostaakin, fakta on kuitenkin että Leolla on 1v synttärit vajaan kahden kuukauden päästä (21.7.)! Hui! Jännittää ja odotan tosi innolla - multa tuntuu kokonaan puuttuvan se "yhyy miks vauvat kasvaa" -haikeilu mitä monet potee. :)

Pieni paniikki alkaa kuitenkin nyt jo muodostua, koska haluaisin tehdä juhlista vähän, no, juhlallisemmat! Leohan nyt ei vielä juurikaan synttäreiden päälle ymmärrä, enkä kaipaile mitään lahjoja tai sellaisia, mutta olis kivaa jos voitais läheisten kanssa viettää ihana päivä herkkuja syöden ja Leoo juhlistaen. Laskeskelin eilen että juhliin tulis sellaiset ~20 ihmistä (joista 4 lapsia) mun ja Leon lisäks, jos vaan kaikki pääsee paikalle. Kiva kuitenkin että Leon syntymäpäivät sattuu sopivasti sunnuntaille, eli ne voidaan pitää ihan oikeana päivänä.

Ei siis mitkään suuret juhlat, mutta ne järjestetään kuitenkin mun isovanhempien luona, sillä tänne  meidän 50 neliön kotiin olis vaikea ahtaa noin paljon ihmisiä. Isovanhemmillani on ihana puutarha, jossa juhlat voidaan pitää, jos sää vaan sallii. Ja jos ei, niin heillä on myös ihana talo joka käy juhlimiseen varsin hyvin. :)

Mutta mutta, inspiraation puutos uhkaa! En oo koskaan järjestänyt erityisemmin mitään juhlia - Leolla ei ollut edes ristiäisiä tai nimiäisiä - enkä muutenkaan oo mikään kauhean mielikuvituksellinen ihminen. Jos siis joku tietää sivuja tai blogeja joista sais inspiraatiota 1-vuotisjuhlien järjestämiseen, niin vinkkejä otetaan vastaan!

Ja vielä kysymys: Mitkä on teidän lempijuhlaherkkuja? Yksinkertaisia ja pienehköjä, mutta ah niin ihania? (Suolaista tai makeaa)

Haluaisin että tarjolla olis useampaa pientä juttua, mutta en myöskään oo mikään leipuri-ihminen. Oon yllättäävn hyvä leipomaan ottaen huomioon miten vähän sitä teen, eli kyllä mä reseptiä osaan lukea ja tehdä juttuja fiilispohjaltakin, mutta mielikuvituksettomuus vaivaa taas ;) Ehdotuksia kehiin siis! Cake popsit ainakin on sellainen juttu mitä ajattelin kokeilla, ja täytekakun haluan tietenkin tehdä, mutta sen enempää en oo vielä miettinyt.

Ja vielä, jos tiedätte jotain nettikauppoja josta saa kivaa rekvisiittaa/tilpehööriä edullisesti, niin kertokaa ihmeessä! Tarkoitan siis pieniä koristeellisia juttuja, vaikka jotain kivoja pahviastioita ja servettejä ja sen sellaisia. Coloreen tulee varmaan laitettua tilaus ennen synttäreitä, mutta jos tiedätte muita vastaavia niin kertokaapas :)

Iso pieni mies ♥

9 kommenttia:

  1. Käyppäs kurkkaan maitobaariblogia, siellä oli kylläkin ristiäissuunnitelmia mutta teema ja ajatus mun mielestä aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä oon itseasiassa vähän kurkkinutkin eilen ja tänään! :D Tosi söpöjä juttuja kyllä :)

      Poista
  2. Apua! Et ois muistuttanut. Joko meilläkin täytyy alkaa suunnittelemaan juhlia?? Me ajateltiin pitää tyttöjen juhlat tasapuolisesti varmaan elokuussa, Sannihan on syntynyt päivää ennen Leoa ja Ida syyskuun 28. Onneksi ovat vielä niin pieniä, että sopii yhteiset juhlat ;)

    http://www.juhlamaailma.fi/ täältä katselin viimevuonna tyttöjen juhliin tarvikkeita! Mielestäni oli ihan hyvä valikoima, ja suhteellisen edullisiakin. Meillä oli viimevuonna violetti, pinkki ja hellokitty-aiheinen teema. Ida rakastaa angry birdsejä, mietin pitäisikö ujuttaa niitä jotenkin mukaan.. :D

    Ps. kiva uusi ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, sulla on sentään vähän enemmän vielä aikaa! :D Kätevää kyllä että saatte järjestettyä molemmat samassa! Jos olis toinen syntyny heinäkuussa ja toinen vaikka tammikuussa niin vois tuntua vähän hassulta pitää samaan aikaan ;D

      Kiitos tosta linkistä, siellä onkin paljon kivoja ja edullisia juttuja! Tykkään myös että noita voi selailla väriteeman mukaan :) En oo kyllä vielä päättänyt värejä, oon vähän kahden vaiheella! Toisaalta tykkään vihreästä ja se sopii Leolle tosi hyvin, mut toisaalta tuolla Coloressa olis ihania pastellinsävyisiä ja kukkakuvioisia juttuja! :D Nyt kun on varmaan ainoat synttärit jolloin Leolla ei oo vielä omaa mielipidettä värimaailmasta, niin saan ihan vapaat kädet :D

      Poista
    2. Ainiin ja kiitos, oon tässä muutaman päivän säätänyt tätä ulkoasua ja nyt oon vihdoinkin tyytyväinen! :)

      Poista
  3. Ehdottomasti pizzakierteet :D http://www.hellapoliisi.fi/leivonnaiset/suolaiset-leivonnaiset/2514-pizzakierteet
    Tuossa on ohje, vaikka me ollaan aina sovellettu tota. Ite ollaan tehty toi aina rahkavoitaikinasta, mutta siinä helposti epäonnistuu taikinan tekemisessä, joten toikin on hyvä :P
    Nää menee niin aikuisille kuin lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommosiin en ollutkaan törmännyt mutta nehän näyttää hyviltä ja kuulostaa käteviltä kun ei tarvi alkaa haarukoiden ja veitsien kanssa syömään! Noita taidankin tehdä, kiitos ideasta! :)

      Poista
  4. Nuo pizzakierteet on kyllä ihan loistava idea, niitä oli sekä meillä että kavereilla kun oltiin pieniä. Meilläpäin ne kulkivat kuitenkin nimellä teletappihyrrät. Ja jos ei rullia halua alkaa tekemään niin ihan perus pikkupizzat on kanssa kivoja. Coktailtikut on toinen lapsille ja aikuisille maistuva vaihtoehto. Ja jos haluaa niin ne voi tökätä puolikkaaseen kaaliin jne. ja tehdä niistä "siilin", ainakin meistä se oli pienenä tosi hienoa :D

    VastaaPoista
  5. Ääk, nyt mullekin tarttui pikkuinen juhlasuunnittelufiilis. Meillä juhlat on vasta elokuun lopussa mut hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

    Mä oon löytänyt monet herkut kinuskikissan blogista. Omia lemppareita on mutakakku, hyvää sellaisenaan kun en itse niin välitä kermakaakusta. Ja suolaisen puolelta tykkään tehdä erilaisia tahnoja (tapenade, guacamole, pebre, salsa, pesto, kermaviilidipit ..) joita sitten voi nauttia suolakeksien, patongin tai ruisleipätikkujen kanssa. Vastikään sain maistella lastenkutsuilla rocky roadia, aika herkkua sekin :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...