13.5.2013

Täh, täh... täh... TITTÄH!! TÄTTÄH!!!!

Leo oli pitkään aika hiljainen eikä lainkaan jutellut itsekseen saatika matkinut mun sanoja, mutta nyt lauantaista asti Leo on kovasti koittanut matkia sanaa "mitä" :D Huomasin ihan sattumalta kun sanoin "mitä", että Leo alkoi kuiskailla "täh.. täh, täh.. täh..." Sitten koitin toistaa tuota mitä-sanaa, ja Leo alkoi huutaa että "TITTÄH, TITTÄH!! TÄTTÄH!!!", hahah. Sama on toistunut nyt monta kertaa. Välillä sieltä tulee myös "titä", eli selvästi menee oikeaan suuntaan koko ajan. :D Muutenkin Leo on nyt jutellut paljon enemmän, mikä lie hiljainen kausi oli tätä ennen.

Blogin puolella on ollut vähän hiljaista kirjoitusinspiraation puutteessa - tai sanotaanko että inspiraatiota on ollut, mutta aiheet eivät ole sellaisia joita viitsisin täällä julkisen blogin puolella kirjoitella. Näin siis tämä blogi on jäänyt vähän taka-alalle vähäksi aikaa, mutta en kuitenkaan ole lopettamassa kirjoittamista tai mitään!

Tässä välissä onkin sattunut kaikenlaista, esimerkiksi Leo oli taas kipeänä ja korkeassa kuumeessa, mutta on toisaalta myös oppinut seisomaan ilman tukea jo pitkiäkin aikoja. Leo myös yrittää välillä ottaa askelia ilman tukea, mutta ihan vielä ei rohkeus riitä.

Itse kävin lauantaina Helsingissä kavereita moikkaamassa, ja oli tosi kivaa. Leo oli tähän asti pisimmän ajan hoidossa, kymmenisen tuntia alkaen aamulla kahdeksalta! Mutta hyvin oli kuulemma mennyt ja hauskaa oli ollut. Laitan jossain vaiheessa enemmän juttua Helsingin reissusta.

Tää oli nyt siis vaan tällainen pikapäivitys kertoakseni että elossa ollaan ja blogin kirjoittelukaan ei ole täysin unohtunut. :) Loppuun vielä muutama kuva Leosta!

<3

Kerrankin hyvällä tuulella aamulla, yleensä Leo on kovin aamuäreä :D

Isomummun sylissä

Suukko :D

2 kommenttia:

  1. Monilla lapsilla menee niin että sillon kun opitaan uutta niinkun motorisella puolella ja harjotellaan kovasti liikkumista, se puheen kehitys "unohtuu" hetkeksi. :D Oman pojan kohdalla oon kyllä huomannut että se menee juurikin niin, sillon kun opitaan uusia tavuja yms niin ei vähään aikaan tuu tuolla motorisella puolella mitään uutta. Mutta nyt kun on opittu kiipeilemään ja sitä harjoitellaan koko ajan, on tavuttelut jäänyt pois melkein kokonaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, just silleen se tuntuu Leollakin menevän! :) Leo alkoi 7kk iässä nousta tukea vasten seisomaan ja samoihin aikoihin jäi juttelut ja jokeltelut. Nyt seisominen ja käveleminen tukea vasten sujuu hyvin ja ilman tukeakin jo seistään melko tukevasti, niin nyt sitten on tullut se juttelu taas takaisin kuvioihin. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...