18.3.2013

Alkava korvatulehdus

Sellainen löytyi Leon oikeasta korvasta, juuri siitä mitä Leo on jo muutaman päivän haronut ja raapinut. :/ Käytiin vain terveydenhoitajan tarkastettavana, ja hoitaja sanoi että voidaan vielä lähteä kotiin ja katsella mihin suuntaan kunto kehittyy. Jos tuntuu että oireet vähenevät niin ei tarvitse tehdä sen kummempaa, mutta jos Leo on edelleen huomenna aamulla kipeä niin soitan tämänpäiväiselle terveydenhoitajalle ja hän varaa meille lääkäriajan.

Kävin hakemassa apteekista Orodropseja, eli puuduttavia korvatippoja, siltä varalta että korva kipuilee illalla tai yöllä. Voi olla että korva on nytkin kipeä kun Leo ei syö juuri ollenkaan, alkaa vaan itkeä kun tarjoaa tuttipulloa, eli imeminen saattaa sattua korvaan... Pitää kuitenkin yrittää tarjota usein juotavaa kun kuume nousee niin korkeeks heti kun lääkkeen vaikutus lakkaa.

Toivotaan että korva paranee omia aikojaan eikä äidy kunnon tulehdukseks!

Lääkkeen jälkeen on kuumeettomana hyvä olla
Terveydenhoitaja muuten katsoi myös Leon suuhun ja sanoi että ainakin kaks hammasta on tuloillaan ja ikenet turvonneet. Olis pitänyt kysyä että mitkä hampaat kun mä en oo huomannut! :D Leolla on vissiin kauhee kiire saada koko hammasrivistöt kun vajaa 8kk iässä 7 hammasta ja 2 tuloillaan. :D

4 kommenttia:

  1. Aika monta hammasta Leolla jo tuossa iässä, meidän neiti on pian 7kk eikä oo vielä yhtään hammasta :P

    VastaaPoista
  2. Meillä 9 kuinen hampaaton, eikä merkkiäkään ensimmäisestäkään vielä.. :D

    VastaaPoista
  3. On kyllä monta hammasta jo Leolla. :D Tomaksella pyöreät nolla. :D

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti korvatulehus menee ohi eikä äidy pahemmaksi. Ei oo kiva vaiva!

    Onpa leolla jo monta hammasta! Meillä ei oo vielä sitä ensimmäistäkää, ja toinen jo puskee hampaita vaikka millä mitalla! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...