1.3.2013

Kolina käy

Leo on alkanut nousta kaikkea mahdollista vasten istumaan ja polvilleen. Ja jatkuvasti kolahtelee vaikka olisin vieressä katsomassa, tuntuu että se aina kaatuu odottamattomaan suuntaan! Pieni kuhmu tuli takaraivoon tänään kun Leo kaatu suoraan taakse polviltaan, mutta muuten kaikki on menneet ohi alle puolen minuutin itkulla tai sitten ilman mitään harmitusta :) Kuhmun jälkeenkin Leo itkeskeli ehkä minuutin ja sit pitikin taas jo päästä lattialle mönkimään.

On tää silti kyllä aina pelottavaa välillä! Mutta siinähän ne taidot karttuu. Kunhan ei oo mitään vaarallista tai terävää johon vois kaatua. Ja kunhan ei ala seistä tukea vasten vielä vähään aikaan :D Sekin tosin tapahtui eilen pari kertaa, Leo nousi mua vasten seisomaan, mutta sentään pöydät ja tuolit on saaneet jäädä rauhaan!











2 kommenttia:

  1. Voi että Leo on reipas! <3

    Hienosti nousee polvilleen, ja koko ajan pienin askelin eteenpäin kehittyy! Meillä ei vielä liikuta vaanku sivuille, taaksepäin ja kierien paikasta toiseen. Kyllä sitä innolla oottaa millon liikkuu lapsonen, mutta saa ainaki vielä hetken olla huolehtimatta koko aikaa ;)

    Se on kyllä totta, kuinka tarkkana sitä saa olla lapsen kans, jota koko maailma kiinnostaa ja kun kaikkea pitäis päästä tutkailemaan.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Mua pelottaa jo nyt kun Nea nousee konttausasentoon nytkyttämään itseään :D Miten kestän kun se alkaa nousta!

    Ihana Leo <3 Eikö nää meidän vauvat kasva ihan liian nopeesti! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...