12.3.2013

Välikautta!

En ollut varmaan koskaan edes kuullut koko "välikausi"-termiä, ennen kuin aloin lukea äitiysblogeja saatuani Leon. Viime syksynä vielä ihmettelin mitä tää kauhea kohu välikausijutuista on, mutta nyt tän vuoden puolella oon jo moneen otteeseen etsinyt Leolle sopivaa välikausihaalaria. :D Viime vuonna nyt meni vielä vaunuissa makuupussin sisällä karvaisella karhupuvulla, mutta nyt Leo kulkee jo rattaissa ja saatanpa ottaa niistä uloskin välillä ulkona. Keväämmällä talvihaalari on jo liian kuuma, mutta jotain lämmintä pitäis olla päällä kuitenkin.

Olin siis jo vähän aikaa katsellut välikausihaalareita mutta en vielä ostanut mitään. Eilen sitten oltiin päivä mun kummitädin kanssa, ja hän ostikin Leolle ihanan välikausihaalarin ja sopivat asusteet! :)


Tumput, fleecehaalari ja kuorihaalari on Cirafin, pipo on Lassien. Ihanat värit ja toi haalarin tähtikuvio on tosi kiva. :)


Huonotuulinen malli! Mutta hienot on! Haalari ja fleecehaalari on koossa 80, ja vaikka sisävaatteissa 80 alkaa olla aika sopiva pikkuhiljaa, niin ulkovaatteissa se on vielä tosi reilu. Otettiin kuitenkin 80 ihan siinä toivossa, että ehkä se menee vielä ens syksynä. :)

Meillä oli muutenkin kiva päivä kummitädin kanssa, tässä taas vähän kuvia. En oo jaksanut viimeaikoina kuljettaa järkkäriä mukana, joten kännykkälaadulla mennään taas.


Näillä vaatteilla lähdin liikkeelle!


Leo pääsi taas kärryihin istumaan :)


Sammakkopipo kokeilussa. Pakkohan se oli ottaa kun sopi Leolle niin hyvin!


Shoppailun jälkeen käytiin syömässä.


Leo sai valitettavasti vaan hedelmäsosetta kun me kummitädin kanssa syötiin pitsaa ja kaikkea muuta hyvää. ;)


Leo on huono nukkuun kyläreissuilla, eikä saatu vaunuja mukaan, joten kun Leo nukahti autoon niin annettiin sen sitten nukkua istuimessa. Leo nukkuikin lopulta välieteisessä tunnin verran. :D Ajattelin sen heräävän 20min sisään, mutta se saikin otettua ihan hyvät päiväunet. Hyvä vaan, niin ei ollut kiire kotiin nukkumaan.


Metallinen kilistyskello oli ihan lemppari. Leo hoksas heti miten sitä kilistetään ja hakkas sitä vaikka kuinka kauan lattialla. Välillä piti tosin vähän maistaa myös.


Kotiin päästyämme oli jo Leon nukkuma-aika, mutta se ei meinannut millään rauhoittua unille. Tältä se näytti iltarutiinien jälkeen, vaikka olin jättänyt sen pinnasänkyyn ihan puoliunessa. Varmaan tunnin verran se hyöri ja pyöri siellä, välillä kävin laittamassa takaisin makuulle ja peiton alle ja niin edelleen, mutta ei se malttanut nukkua. :D

Joskus puoli seitsemän ja seitsemän välillä Leo kyllä vihdoinkin nukahti, mutta koko illan ihmettelin kun se heräs n. 20-30min välein itkeen vähän. Nukahti kyllä aina itse uudelleen, mutta silti. Menin ite joskus puoli kymmenen aikaan sänkyyn ja Leo edelleenkin heräs vähän väliä tihrustaan itkua, joten nousin vielä ylös ja annoin supon. Sen jälkeen Leo nukkuikin todella levollisesti, eli taisin arvata oikein, että hampaat vaivaa. Leo oli koko eilisen sen oloinen, että hampaat kutiaa tai kivistää. Yläetuhampaat on juuri tulossa läpi, toisessa on jo ikenessä reikä, eli varmaan tekee kipeää.

Aamulla mua väsytti ihan vietävästi, en tiedä kyllä sitten miks. Leo tosin herätti taas joskus 5:45, mutta pistin sille ikkunasta verhon auki että sai katsella autoja. Sainkin nukkua vielä tunnin lisää kun Leo kyttäs autoja ja hääräs pinnasängyssä :D Mutta silti vaan edelleenkin väsyttää. No, ei voi mitään. Lisää kahvia ;)


Ainiin! Leo oli äsken ihan mahdottoman suloinen. Alkoi olla aika mennä ensimmäisille päiväunille, mutta lastenvaunut oli tällä kertaa alhaalla lastenvaunuvarastossa. Pistin Leon kävelytuoliin koska siinä sillä on tällä hetkellä turvallisinta, ja kipaisin nopeasti alakertaan hakemaan lastenvaunut. Leo jäi kävelytuolilla olohuoneeseen. Olin poissa ehkä 2-3 minuuttia, ja kun tulin takas kuuntelin hetken oven takana että itkeekö Leo, mutta ei itkenyt joten ajattelin että varmaan leikkii leluilla tai rullailee kävelytuolilla ympäriinsä. Avasin oven ja löysinkin Leon suoraan edestäni, se oli rullaillut ihan oveen kiinni ja odotteli mua siinä ihan hiljaa. :') Ihana. <3

10 kommenttia:

  1. Katoin tota samaa tähtihaalaria ja olisin ostanut jos ois poika :)! Se pinkki versio oli mun mielestä jotenkin oudon sävyinen..

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tuo tähtihaalari! Mistä löysit? :) Mäki kävin justiin viikonloppuna varaamassa meidän neitille välikausihaalarin ja vielä pitää ostaa joku takki :)

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi miten kivan näkönen haalari!! Mun pitää ehkä saada meille samanlainen!! :D

    VastaaPoista
  4. Mä oon kans miettinyt tota välikausi-puvun ostoa, mut ei tässä taas saa mitään aikaiseksi. :D Toi on kyllä tosi ihana tähtipuku!

    VastaaPoista
  5. Ihana välikausihaalari, ja muutenki kivat asusteet! :)
    Meillä on kaks osanen meidän välikausipuku joka menee nyt, ja keväällä, jos sillonkaan menee 86-koko niin siihen on sitte varattu kokopuku.
    On kyllä kova työ aina pukea päälle näin pienelle tuo kaks osanen puku..

    Leo on niin ihanan touhukas poika! <3
    Liikkuu jo niin hienosti, ehkä meilläki kohta lähdetään kunnolla liikkeelle. :)

    VastaaPoista
  6. Meille kotiutui samanmoinen haalari, ihmettelin vain suuresti niitä kokoja. Jossei joku pilipalikappale osunut käteen, niin itse en saanut 74cm ja 80cm väliin pituudessa paljoa tuota resoria pidempää pätkää. :D

    VastaaPoista
  7. aivan ihanat noi saappaaat! :))

    VastaaPoista
  8. Heippa! Oon jo jonkun aikaa käynyt lukemassa blogiasi mutta en oo saanut ennen aikaseksi jättää mitään kommenttia. Nyt reipastuin :). Tää sun blogi on niin ihanan "tavallinen" siis ja pelkästään hyvällä tarkotan, kerrot asioista niiden oikeilla nimillä ja suhun ja sun juttuihin on helppo samaistua. Meillä melko saman ikäiset lapset kun meidänkin poika on nyt n.8 1/2 kk:tta vanha :). Ihanan välikausi haalarin oot löytänyt ja niin hyvin siihen sopivat asusteet. Pitäis itsekin käydä hankkimassa jotkut kivat! Pisti silmään tuo Leon sänky, ootko meinannu laskea sen pohjaa nyt lähiaikoina? Haluan vaan varottaa että jos Leokin jo itse nousee tukea vasten seisomaan niin se kannattaa laskea ennen kun tulee pää edellä sieltä alas. Meillä kävi viime viikolla niin ja se oli aivan kamalaa. Siks vaan sanon,en millään pahalla vaan varotuksena vaan. Onneks selvittiin vaan parilla kuhmulla ja säikähdyksellä. Ihanaa kevättä teille! -emmi

    VastaaPoista
  9. Mistä kaupasta noita ihania vihreitä Lassie-pipoja löytyy?

    VastaaPoista
  10. Hei! Onko tähtihaalari myynnissä? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...