10.3.2013

Unta ja videoita

No vihdoinkin se tapahtui - Leo nukkui ensimmäistä kertaa elämässään koko yön läpi heräämättä kertaakaan syömään! En tosin itse saanut nukuttua niin hyvin kun kuvittelin tapahtuvan sit kun Leo vihdoinkin nukkuu läpi yön, koska omaa hölmöyttä menin nukkuun vasta joskus 22.30 ja unohdin laittaa kännykkään "Älä häiritse" -moodin päälle, joten heräsin sen värinään neljältä! Sitten pelotti että jos liikun liikaa niin Leo herää syömään. :D

Ei se herännyt syömään vaikka mä siinä hetken pyörinkin, mutta aamuherätys oli kyllä sitten 5:45...

Toivon hartaasti ettei tää oo mikään yksittäinen onnekas kerta, vaan että Leo nukkuis jatkossakin paremmin. Ehkä sitten nuo aamuherätyksetkin saatais vähän järkevämpiin aikoihin, kun Leo ei herää nälissään aamulla aikasin!

Ei tuo läpi yön nukkuminen kyllä mikään luonnostaan tapahtunut onnenpotku ollut. Oon taas viimeaikoina yrittänyt vähentää yösyömisiä, ensin lantraamalla korviketta vedellä yöllä saatujen kaloreiden vähentämiseks, sitten viimeiset 3-4 yötä taas niin että ekalla herätyksellä en antanut Leolle ruokaa. Se oli muutenkin syönyt sillä herätyksellä ehkä tuurilla 20ml monta päivää jo, eli ei voinut olla kyllä oikea nälkä :) Huutoahan siitä seuras, mutta olin vieressä sängyssä koko ajan, ja silittelin pinnojen välistä, tarjosin tuttia ja niin edelleen.

Muistaakseni toissayönä Leo sitten heräskin vaan kerran syömään, aamuyöllä. Viime yönä ei sitten edes sen vertaa!

Eilen asiaan varmasti kyl vaikutti myös tämä...


Leo söi iltapalaks melkein 2,5 purkillista hedelmäsosetta, ja vielä joi vähän maitoa päälle. :D


Nauratti kun otin vaatetta pois kylpyä varten, oli meinaan mahakin sen näköinen että nyt on syöty.


Ei tarvi edes sensuroida kylpykuvaa, kun maha peittää kaiken. (Pidän muuten Leon vasemmasta kädestä kiinni tossa kyllä, vaikkei siltä näytäkään. :D Leosta ei voi vielä laskea irti kylpyammeessa.)

Ruokahalu oli nyt aamullakin hyvä, maidon lisäks Leo söi reilun purkillisen hedelmäsosetta. Mitkään muut soseet kuin hedelmät ei oo menneet aikoihin kovin hyvin, eikä edes puuro maistu, mutta nyt kun ruokahalu tuntuu kasvaneen niin vois taas kokeilla muita soseita ja puuroakin. :)

Kello on nyt 8:15 ja Leo on jo ensimmäisillä päiväunilla. Tänään on ihan liian kylmä (-22) laittaa parvekkeelle nukkumaan, joten otin vaunut sisälle, käärin Leon kevyesti ja laitoin vaunuihin. Leo ei nukahda päiväunille kovin hyvin jos se saa kädet vapaaks, joten pistin unipussiin ja kädet sisäpuolelle, vaikka ne kuuluis ulos :) Sitten kypäräpipo päähän, äitiyspakkauksen makuupussiin ja kääryle vaunuun, ja makuuhuoneen ikkuna auki ettei tuu liian kuuma.

Miten te muut normaalisti vaunuissa nukuttavat laitatte vauvanne nukkumaan kun on liian kylmä ulkona?


Ai niin, Leo pääsee nyt myös olohuoneen pöytää ja TV-tasoa vasten seisomaan. Aiemmin ne oli hieman liian korkeat, ja yrityksistä huolimatta Leo ei päässyt niitä vasten seisoskelemaan. 

Tässä videoo Leosta nousemassa pöydän reunaa vasten - syöksyn tosin kännykkä kädessä suoristaan sitä, kun se valahtaa ihan tolleen vinoon eikä itse tee asialle mitään :D Näytti aika vaaralliselta!



Tuosta näkee hyvin, että meno ei todellakaan oo niin vankkajalkaista kuin kuvista voisi luulla. Leo heiluu ja huojuu ja horjuu kamalasti! Mutta ei se tunnu menoa hidastavan. Silti on pakko päästä joka paikkaan seisomaan koko ajan!

Tässä myös videoo Leosta seisomassa pinnasängyssä ja katselemassa autoja:



Autoille pitää aina huudella, kun mokomat menevät ohi vaan. :D

Loppuun vielä video Leosta pomppimassa polvillaan... En tiiä mistä se on ton saanut päähänsä, mutta usein kun Leoo yrittää "kävelyttää", niin se menee vaan polvilleen ja pomppii :D Sitten jos koittaa kävellä suorin jaloin niin kirkuu ja riekkuu ja kävelee kun mikäkin juoppo. :D Siitä pitäis saada myös videoo!



Sellasia kuulumisia tällä kertaa! :)


PS. Enää tasan kaksi viikkoa, että koiranpentu tulee meille. <3 Jännittävää! Kaikki tarvittava on ostettu tai tilattu, ruokaa lukuunottamatta mutta sitä saan kasvattajalta mukaan sen verran, että riittää joksikin aikaa. Jossain vaiheessa haen Maukas tai Musch raakapakasteita pakkaseen. Eilen tein herkkupaloja kananfileistä, jotka unohdin uuniin liian pitkäksi aikaa - ei päässeet palamaan, mutta menivät ihan kuiviks kuitenkin, joten pistin pienen pieniks palasiks ja pakkaseen. Tarkoituksena siis käyttää niitä koulutuspalkintoina sellaisissa paikoissa, joissa perusnamut ei riitä (esim. lenkillä kaikkien häiriöiden ympäröimänä). :)

3 kommenttia:

  1. Meillä poika (9kk) on nukkunu viimeset pari kuukautta vaan vaunuissa, ja jos ulkona on liian kylmä niin nukkuu eteisessä kevyesti puettuna :) Meillä ei oo eteisessä lämmitystä niin siellä on 11 astetta, oikein hyvä lämpötila nukkua eikä tuu kuuma :)

    VastaaPoista
  2. Ai että ihana tuo pomppu-video!! :D Hymy korvissa täälä katoin nuo kaikki :)

    VastaaPoista
  3. Minun blogissa on kiva arvonta käynnissä:
    http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.html

    Tervetuloa vaikka vain poikkeamaan! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...