4.3.2013

Seisomaan!

Kuten tuossa yhdessä aiemmassa kirjoituksessa kerroin, Leo on viime päivinä vedellyt itseään kaikkia mahdollisia pintoja vasten polvilleen.

Tänään treenaus on ollut kaikista kovinta, ja kirjaimellisesti vietin melkein koko päivän Leon takana, kun herra veti itseään kaikkea mahdollista vasten pystyyn, mutta tasapaino on vielä melko kehno.

Juuri ennen nukkumaanmenoa Leo vihdoinkin onnistui siinä, mitä on koko ajan yrittänyt, eli seisomaan nousemisessa! :)


Tässä se tapahtui ihka ensimmäisen kerran täysin omin voimin.


N. 10min ensimmäisen kerran jälkeen käänsin selkäni ehkä puoleks minuutiks kun laitoin korviketta tuttipulloon (en edes vielä lämmittänyt), ja kun katsoin takas olohuoneeseen niin tälläinen näky odotti siellä :) En voi käsittää, toinen kerta ikinä ja Leo nousi LIIKKUVAA esinettä vasten seisomaan!

Jotenkin huvittavaa, että vauva joka ei osaa vielä edes istua selkä suorassa ilman tukea, vetää jo itseään seisoma-asentoon. :D Taitaa olla melkonen kiire käveleen :)

2 kommenttia:

  1. Hurja Leo, hienosti ja nopeasti taas oppinut! :)
    Ehkäpä Tomaskin joskus. :D

    VastaaPoista
  2. Mitä turhaan istumaharjoittelemaan, kun samantien vaan juoksujalkaa eteenpäin ;) Hui kamala kun oikein pelolla odotan sitä, kun Daniel päättää alkaa nousemaan tuolta maanrajasta johonkin. Siinä varmaan on lähellä monta sydäriä :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...