4.3.2013

Viikko 2

Tänään starttaa 2. viikko tästä niskasta kiinni -projektista.

Oon erinomaisen tyytyväinen viime viikkoon :) Liikuntaa tuli harrastettua kokonaiset 10 tuntia kävelyn ja kuntopyöräilyn muodossa. Osa kävelystä oli toki aika rentoa kävelyä äitini kanssa, mutta paikkasin sitä aina sitten kuntopyöräilemällä oikein reippaasti!



Keskiviikon liikunnat jäi vaan tohon 20 minuutin kuntopyöräilyyn kun olin niin väsynyt, muina päivinä tuli liikuttua vähän enemmän. Eilen oli tarkoitus pitää lepopäivä, mutta äiti pyysi kävelylle niin lähdin sitten. :D Tällä viikolla pidän jossain välissä ihan täyslepopäivän, lepo kun on tärkeetä että jaksaa muina päivinä liikkua reippaasti.

Painoa lähti 2,1kg (vähintään, en oo ihan 100% varma lähtöpainosta). Suurin osa on varmasti nesteitä jotka lähti liikkeelle reilun liikunnan lisäämisen ja ruokavalion fiksaamisen myötä, joten jatkossa tahti tulee olemaan hitaampi, mutta mitäs pienistä. :)

Ruokaa oon pyrkinyt syömään n. 1500 kaloria päivä keskimäärin, välillä söin 1300 ja välillä 1700 mutta viikon keskiarvo on varmaan siellä 1500 paikkeilla. En imetä enää joten kaloreita on varaa vielä vähentää, mutta ajattelin nyt aloittaa tuollaisella aika sopivalla määrällä, ei liikaa eikä liian vähän. Liikunnan lisäksi kun tulee vielä Leon kanniskelua ja perässä juoksemista, eikä sitä jaksa jos ei syö tarpeeksi. :)

Saas nähdä saanko yhtä paljon liikuntaa kasaan tälläkin viikolla!

3 kommenttia:

  1. Äää, mä en ikinä jaksa päivittää tonne Heiaheiaan mun liikkumisia vaikka tarkotus olisi. :D Nytkin on jäänyt päivittämättä monet kuntosalitreenit. Jos tänään ottaisin itseeni niskasta kiinni ja päivittelisin sinne tän viikon liikunnat vähintään. :D

    VastaaPoista
  2. Täällä olis yks joka kaipais kyllä vähän enemmän liikuntaa. Innostusta kun ei oikein löydy niin pitäisi kyllä jotenkin saada se liikkuminen edes vähän hauskaksi. Zumbaa ja muuta liikkumista tulee kyllä harrastettua mutta tuloksia tuskin näkee vaa'alla.

    VastaaPoista
  3. Tiesitkö että tuolla HeiaHeiassa on erikseen sisäpyöräily? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...