18.3.2013

Pikku potilas

Leolle nousi eilen yhtäkkiä korkea kuume. Ihmettelin kun Leo oli ollut koko päivän vähän huonolla tuulella, ja ennen nukkumaanmenoa päätin sitten mitata kuumeen, ja mittari näyttikin 39,1! Ei ihme, että olikin huonotuulinen.

Meillä ei tietenkään ollut yhden yhtä panadolia jäljellä, joten laitoin Leon vaan nukkumaan jo viideltä, vähissä vaatteissa. Soitin kuitenkin sitten vielä isovanhemmilleni puoli kuuden aikaan ja kysyin josko voisivat käydä hakemassa kaupungista lääkettä. Lähiapteekki ei oo sunnuntaisin auki ollenkaan, mutta vähän pidemmällä tuolla kaupungilla on apteekki joka päivä auki klo 21 asti.

Leo heräskin sitten kun puhuin puhelimessa, ja oli hereillä 19 asti. Lääkettä saatiin joskus 18.30 aikaan, joten sain sen annettua yöks ja onneksi vielä juotettua vähän lisää korviketta, kun Leo ei ollut juonut normaalisti ennen nukkumaanmenoa.

Leo on viimeaikoina nukkunut yöt heräämättä syömään, ja vaikka välillä on heräillyt yöllä vähän kitisemään niin en oo noussut ylös vaan odotellut ja Leo onkin nukahtanut pian uudestaan. Viime yönä nousin kuitenkin syöttään kolmen aikaan, kun Leo oli selvästi kuumeinen. Mittasin korva/otsakuumemittarilla kun en viitsinyt perus kuumemittarilla alkaa mittailemaan, ja otsasta jo antoi 39... Yleensä se näyttää otsasta selvästi vähemmän kuin esim. kainalosta kunnon mittarilla, joten taisi olla taas aika korkea kuume yöllä. :(

Aamulla herätessä oli oikealla kuumemittarilla mitatessa 38,3, joten annoin taas panadolia. Nyt Leo onkin jo ensimmäisillä päiväunilla, kello on 8:20. Jätin äsken soittopyynnön terveysasemalle, jos ottaisivat Leon näytille. Leo on itseasiassa jo monta päivää haronut oikeata korvaansa, myös tätini huomautti siitä kun Leo oli muutaman tunnin hoidossa lauantaina. Käydään siis korvien takia näytillä, vaikka Leolla ei muita oireita ookkaan kuin kuume.

Pieni potilas nukkumaanmenoaikaan
Leolla on 21. päivä 8kk neuvola, juuri samana päivänä kun tulee se 8kk täyteen :) 6kk ja 8kk neuvolan välissä onkin tapahtunut hurjasti kaikkea - Leo on oppinut ryömimään, istumaan ilman tukea, konttaamaan ja nousemaan tukea vasten seisomaan. Hampaitakin on tullut 3 lisää!

Ja mainitaan tähän loppuun vielä, että koiranpentu tulee tällä viikolla meille <3 Sunnuntaina puolen päivän aikaan käydään hakemassa hänet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...