12.6.2013

Elämäntapamuutoksen tuloksia

Muistatteko kun puhuin joskus helmikuun lopulla aikovani liikkua enemmän ja syödä paremmin? No, menestys ruokailun ja liikunnan suhteen on ollut todella vaihtelevaa, ja välillä paino on hiipinyt takaisin alkulukemiin, mutta nyt vihdoinkin tuntuu että jotain on saavutettu.

Paino pysyi itseasiassa pitkään samana ja vasta toukokuussa elämäntapamuutos alkoi vihdoinkin näkyä myös vaa'alla, mutta tätä otin mitat viimeksi 28. helmikuuta niin vertailu on siksi niin pitkältä ajalta.

28. helmikuuta vs. 12. kesäkuuta

Paino: -5,6kg

Rinnanympärys: -3cm
Vyötärö: -11cm
Alavatsa: -6cm
Lantio: -9cm
Reisi: -4cm

Vyötäröltä ja vatsalta on siis lähtenyt ylivoimaisesti eniten senttejä, ja onhan noita muutenkin lähtenyt ihan kivasti. Ei hassumpi muutos vain reilun 5 kilon painonpudotuksella! :) Eron näkee jo peilissäkin, mutta matkaa lopulliseen tavoitteeseen on vielä jonkin verran.

Nyt vihdoinkin tuntuu kuitenkin siltä, että oon päässyt kunnolla terveellisen ruuan makuun. Liikuntaa harrastan edelleen enemmän ja vähemmän satunnaisesti, mutta koiran takia tulee päivän aikana yhteensä sen 3-5km kävelyä ja siihen sitten muut kävelyt ja liikkumiset päälle. Suurimman muutoksen on silti selvästi aiheuttanut ruokavalion parantaminen.

Tarkoitus on siis päästä lähestulkoon samaan painoon, missä olin muutama vuotta sitten - laihdutettuani ensin 25kg ja päästyäni ensimmäistä kertaa sitten ala-asteaikojen oikeasti hoikkiin mittoihin. Edes raskaana ollessa en painanut yhtä paljoa kuin silloin pahimmillani, joten siinäkin mielessä jotain on saavutettu, kun en ole entisiin mittoihin enää ajautunut.


Varsinaisia vertailukuvia en oo jaksanut vielä ottaa, mutta tällä hetkellä eron huomaa parhaiten näistä vaatteista, jotka alkaa pudota päältä! En edelleenkään kyllä mahdu moniin vanhoihin farkkuihini, mutta painoinkin niitä ostaessani 56kg, nyt 63kg, eli kyllä tässä vielä matkaa on :D (Pituutta löytyy siis 168cm) Saa nähdä mahdunko enää ikinä vanhoihin farkkuihin, kun on raskaus ja synnytys takana. Mulla on varmaan viidet farkut joihin haluaisin mahtua, mutta se nähdään sitten myöhemmin mahdunko vai enkö!

9 kommenttia:

  1. Wau! :) hyvin tossa ajassa on kyl lähtenyt! Tsemppiä hurjasti jatkoon :p

    VastaaPoista
  2. Tosi hienosti! :)

    Ihanaa päivää sulle ja Leolle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa päivää ja viikonloppua teille myös! <3

      Poista
  3. Piti vielä sanoa, et ihana toi sun uus banneri :)

    VastaaPoista
  4. Mieletöntä! Oot inspiksenä, elämäntapamuutosta suunnitellaan tännekin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...