10.6.2013

Kesää ja kävelyä

Huh, reilu viikko vierähti kirjoittamatta! Asiaa on kyllä ollut mutta aikaa ei niinkään, sillä ollaan oltu paljon pois kotoa, ja kotona ollessa en oikein muuta jaksa tehdä kuin kytätä Supernaturalia Netflixistä. :D Mutta jospa tästä pikkuhiljaa taas elämä voittais energian suhteen, nukuin meinaan viime yönä 13 tuntia. Heräsin kyllä moneen otteeseen kun nukahdin sohvalle ja Leokin oli jotenkin levoton ja heräsi 3-4 kertaa yön aikana. Mutta teki kyllä terää nukkua 18.30-7.30, haha!

Tänään onkin sitten aikamoinen jumitus, mutta eiköhän se tästä hälvene. Edellisenä yönä olin nukkunut sen kolmisen tuntia, kun olin ensin valvonut itse ja sit Leo valvoi vielä monta tuntia yöllä... Mutta nytpä on vähän univelkaa otettu takaisin.

Mutta niin, tulin tänne kirjoittamaan siitä kävelystä! Leo on viime viikkojen aikana alkanut pikkuhiljaa saada rohkeutta kävelyyn, ja nyt poika käveleekin päivittäin pieniä matkoja. Voi että! <3 Kyllä saa olla äiti taas ylpeä!

Kuvamateriaalia on vain karhunkävelystä :D
Oon odottanut innolla että Leo alkais kävellä, ja toivonkin että oppis pian käveleen ihan kunnolla! Toistaiseksi matkat on hyvin lyhyitä ja välillä vaatii vähän maanittelua ja houkuttelua, mutta kyllä tuo ihan omien leikkienkin lomassa toisinaan kävelee. Taitoa riittäis sillä Leolla on tosi hyvä tasapaino, ja se esim. yrittää usein HYPPIÄ! Ja monesti myös "kyykkää" oikein vauhdilla ylös alas :D Eli siis enää on kiinni lähennä rohkeudesta ja siitä, että saa kävelyn rytmin hyväksi.


Mutta on se kyllä hassun näköstä kun tuommonen 10kk pallero kävellä töpsyttää! Leo painaa jo 11kg, on siis aika jässikkä. Leon serkkutyttö on nyt 20kk ikäinen, eikä paina vieläkään 11 kiloa! Oli hauska katsella Leoo ja serkkua vierekkäin viime lauantaina, kun serkkutyttö on sellainen siro pellavapää, ja Leo on "paksu" tummaverikkö. :D


Ollaan käyty rannalla myös, vaikka itse en kyllä tykkää järvessä uimisesta, mutta aurinkoa otan mielelläni! Leo pelkää järveä ihan hillittömästi joten ei oo Leokaan päässyt rantaveteen mulikoimaan, mutta eiköhän se isompana tule viihtymään järvessä äidin kyllästymiseen asti ;)


Isoveljeni perheineen oli käymässä täällä päin lauantaina, ja oli kyllä melkoista vilskettä kun pikkuveljemmekin perheineen vielä tuli samaan aikaan mummolaan. Lapsia oli meinaan Leon lisäksi kaksi 20kk ikäistä ja sellaiset 3v ja 6v lapset. Viisi lasta ja laskinko että kymmenen aikuistakin oli paikalla. Kaiken kukkuraksi molempien veljien tyttöystävät on raskaana, eli loppuvuodesta neljän taaperon ja yhden ekaluokkalaisen lisäksi lähisukuun kuuluu myös kaksi pikkuvauvaa. :D Huh, meidän isovanhemmilla on melko iso talo mutta sielläkin alkaa kohta tila loppua!



Sovittiin myös veljien kanssa, että lähdetään joku viikonloppu lähiaikoina Korkeasaareen käymään. :) Mukaan lähtis myös meidän pikusisko, täti ja serkku. Eli sellaisella mukavalla 13 hengen porukalla oltais lähdössä! En ookaan käynyt Korkeasaaressa aikoihin, kerran käytiin talvella pari kolme vuotta sitten mutta sitä ennen viimeksi lapsena. Sain kameraani pitkän putken ja odotankin innolla että pääsen kuvailemaan sillä eläimiä Korkeasaaressa!

Mulla on kamerassa kauhea kasa kuvia mitkä pitäis käydä läpi ja laittaa parhaat otokset tänne, joten sellaisia on luvassa lähiaikoina. Nyt laiskottaa sen verran, että nappasin vaan kasan Instagram-kuvia tähän kirjoitukseen! Oon muuten Instagramissa nimellä mirkkaaa, kahdella koolla ja kolmella aalla ;) Saa seurata, seuraan takas! (Jos seuraat jo enkä mä oo seurannut takas niin huutele jotain, en aina pysy kärryillä kaikista seuraajista kun ihan kaikkia randomeita en seuraa takaisin :D)

Nyt poistun vielä katselemaan Supernaturalia siksi aikaa kun Leo nukkuu!

3 kommenttia:

  1. Meillä lähdettiin kävelemään tasan 10kk vanhana :)
    Nukkumisasioissa öitä ruvettiin nukkumaan öäpi vasta 2,5v:nä, yöheräämiset on täällä tosi tuttuja!

    VastaaPoista
  2. Huh, onneks meillä ei vielä kävellä! Meno on sen verran huojuvaa et ei siitä mitään tulis :D
    Vielä et seuraa mua, oon instagramissa drnemunemu :) kauheen usein en jaksa lähetellä kuvia, mut aina välillä :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...