2.6.2013

Hampaita, hampaita, lisää hampaita!

Joo o, Leo ei todellakaan aikaile hampaiden kanssa! Ensimmäinen hammas Leolle tuli 3kk iässä, 7kk ikään mennessä oli jo 8 hammasta. Nyt Leo on 10kk ja yhdeksäs hammas eli yksi takahampaista tuli eilen osittain ikenestä läpi. Leo oli hirveän itkuinen koko päivän, itki ihan pienimmästäkin, jopa ihan hysteerisenä siitä kun koitettiin laittaa herra kylpyyn mummulan kuistilla! Sylissä piti saada olla koko ajan, mikä on Leolta tosi harvinaista ja aina merkki siitä, että kaikki ei oo hyvin.

Äsken sitten vilkaisin Leon ikeniä tarkemmin ja huomasin että KAKSI muutakin hammasta on tulossa ikenistä läpi, ikenissä on jo pienet reiät niiden kohdalla... Ja vielä yksi hammas kuultaa valkeana ikenen läpi, eli eiköhän sekin sieltä kohta tule.

Neljä hammasta tulossa samaan aikaan, ei mikään ihme että itkettää! Tulevat hampaat on kulmahampaat (!) ja niistä seuraavat ylhäällä, alas en muuten edes katsonut kunnolla :D

Huh, voi olla siis että vuoden ikään mennessä Leolla on ainakin 12 hammasta. Ei siinä mitään, mutta onhan tää ikävää kun noin pientä sattuu kauheasti, eikä toinen osaa kertoa että mihin sattuu - en eilen edes tajunnut mistä itkuilu voi johtua, ennen kuin veljeni kysyi että onko Leolla tulossa hampaita. Leo kun ei oo aiemmin iteskellyt tai muuten oireillut hampaiden takia!

Ei paljon naurata!
Toivotaan että kipu alkais hieman helpottaan, tosin onneksi meillä on Panadolia Leolle. Annoinkin sellaisen yöksi ja yö meni hyvin, Leo heräsi itseasiassa vähemmän kuin mitä viimeaikoina on heräillyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...