20.6.2013

Things I Love Thursday

Häpeilemättä matkin tämän konseptin Sofialta, joka taas oli saanut idean jonkun toisen blogiststa. Enemmän tai vähemmän ympäri maailmaa blogeissa pyörinyt Things I Love Thursday -teema lähtee siis täälläkin pyörimään! ...Ainakin tämän torstain, en lupaa jatkanko tätä mutta katsotaan! Tällä viikolla ainakin oon odotellut innolla torstaita että voisin tehdä tän postauksen. :)

Idea on siis joka torstai kerrata asioita mistä olet viimeaikoina tykännyt tai mitkä ovat tehneet sinut onnelliseksi ja kirjoitella niistä vähän! (Varoitus: mä en osaa kirjottaa mistään vähän, eli näistä tulee todennäköisesti aina pitkiä.)


♥  Supernatural


Viimeaikojen suurin koukutus ja rakkaus; paras TV-sarja mitä oon ikinä nähnyt. Katsoin kaikki 8 tuotantokautta tasan 3 viikossa, mikä on aika hyvin kun ottaa huomioon että katselen sarjoja vain Leon nukkuessa. Monena yönä katselin näitä Netflixistä aivan liian myöhään, mutta ei vaan voinut lopettaa!

Supernatural kertoo kahdesta veljeksestä, jotka kulkevat ympäri Amerikkaa auttaen ihmisiä, jotka ovat joutuneet yliluonnollisten hyökkäysten kohteiksi. Sarjassa näkyy niitä tavallisia eli aaveita, pahoja henkiä, ihmissusia, vampyyreita, noitia sun muita, mutta myös sellaisia joita ei ihan jokaisessa yliluonnollisiin juttuihin keskittyvässä sarjassa näe; vanhoja kreikkalaisia ja egyptiläisiä (jne.) hirviöitä, uusia ja vanhoja jumalia, demoneja ja enkeleitä. Jopa itse Lucifer, tuttavallisemmin Saatana, näyttäytyy sarjassa - ja on muuten aivan huippu hahmo, yksi parhaista! Monet mytologiat tulevat sarjassa esille, eivätkä pakanauskonnot kumoa kristinuskoa tai toisin päin.

Rakastan tässä sarjassa sitä, että hyvän ja pahan raja on todella häilyvä. Hyvät tekevät pahoja tekoja, pahat tekevät hyviä juttuja. Jotkut hyvät muuttuvat lopullisesti pahoiksi ja joistain pahoista tulee korvaamattomia apulaisia. Enkelit ei olekaan mitään taivaallisia suojelijoita, vaan ylpeitä sotilaita joista löytyy niin hyviä kuin (ihmisten kantilta katsottuna) pahoja yksilöitä, joistain demoneista löytyy inhimillisiä piirteitä ja niin edelleen.

Ihmisten välinen dynamiikka on sarjassa myös aivan ensiluokkaista. Päähenkilöt Sam ja Dean on niin veljeksiä kuin voi ikinä olla, ja joskus oikein ärsyttää niiden sisarustenvälinen kähinöinti. Sarjan perimmäinen sanoma on tekijöiden mukaan kaikessa yksinkertaisuudessaan perhe. Perhe, mikä ei rajoitu vain verisukulaisiin, vaan koostuu kaikista niistä ihmisistä, joiden vuoksi olisit valmis tekemään mitä vain, ja jotka tekisivät sinun vuoksesi saman. Sanoma on vahva ja jatkuu jokaisen tuotantokauden läpi, paikoittain hyvinkin koskettavana.

Eikä Supernaturalissa puhuttaessa sovi unohtaa sitä huumoria! Sarjassa on toisinaan todella hauskoja yksittäisiä jaksoja, joissa Sam ja Dean ratkovat aivan hervottomia pulmia, kuten esimerkiksi ikuinen tiistaissa eläminen tai saippuaoopperasarjan maailmaan joutuminen. Sarjassa on myös jatkuvasti enemmän tai vähemmän mustaa huumoria, joka on kirvoittanut musta monet niin kovat naurut, että Leokin on herännyt ihmettelemään. ;)


Itse näyttelijät on kaikki myös aivan hulvattoman hauskoja tyyppejä, ja oonkin viettänyt ihan luvattoman paljon aikaa tutkaillen näyttelijöiden twittereitä ja katsellen YouTubesta hauskoja videoita.


Voisin puhua tästä sarjasta ja sen näyttelijöistä loputtomiin, mutta tää alkaa olla jo niin pitkä, ettei kukaan varmaan jaksa lukea! :D Loppuun sanon siis vaan että jos et ole Supernaturalia katsonut niin suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan. Sarja on tosin varsinkin alussa aika pelottava, eli jos et pidä kauhusta niin jätä valot päälle kun katselet! ;)


♥ Uudet vaatteet 

 Tilasin eilen pitkästä aikaa itselleni vaatteita H&M:stä! En oo aikoihin ostanut vaatteita juuri ollenkaan siks, että painoin niin paljon enemmän etten vaan viitsinyt ostaa uusia vaatteissa isommassa koossa. Tiesin että ennemmin tai myöhemmin pääsen kuitenkin takaisin vanhaan kokoon, niin en halunnut tuhlata rahaa vaatteisiin jotka jäis liian suuriks. :D Nyt oon niin lähellä vanhaa kokoa että osa vanhoista housuista menee jo helposti päälle, eikä kiloja oo tiputettavana enää kuin viitisen kappaletta, joten pistin tilauksen tulemaan!



Paljon vaaleanpunaista, mutta älkää pelätkö - en ajatellut käyttää niitä kaikkia samaan aikaan, vaan yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. :D Ja jos joku ihmettelee että mikä kumma tuo oikealla yläkulmassa on, niin se on iPadin suojakuori! En tiennyt että niitä saa H&M:ltä, mutta sattui alennussivulla vastaan. Pistin kollaasiin mukaan että sain siitä mukavan symmetrisen. ;)


♥ Kynsien lakkaaminen

Mulla on ollut pitkät kynnet jostain esiteini-iästä alkaen, enkä voi olla lyhyillä kynsillä. En kuitenkaan oo koskaan innostunut kynsilakoista erityisemmin, mutta nyt viimeaikoina oon alkanut tykätä niistäkin! Kynnet on olleet useammin lakattuina kuin ilman lakkaa, ja kyllähän se tuo ihan oman lisänsä ulkonäköön. Sain myös eilen vihdoinkin pienen siveltimen ja kävin ostamassa asetonia, joten kynsilakan korjaus onnistuu nyt loistavasti. En oo hyvä lakkaamaan kynsiä ja lakkaa menee aina reilustikin kynsinauhoille, mutta kiitos siveltimen ja asetonin, mun kynnet näyttää tällä hetkellä tältä:


Vielä on parantamisen varaa, ja toki olis kiva oppia laittaan vähän muutakin kuin vain yhtä väriä, mutta tästä se lähtee! Jos joku osaa kertoa mitkä on sellaisia paremman laatuisia kynsilakkoja mitä saa Suomessa kaupoista niin vinkatkaa :)


♥ No se Leo!

Tietenkin! ♥ Leo on nyt oppinut "oikeasti" kävelemään ja käveleekin päivittäin pieniä matkoja, pisimmillään noin pari metriä; pidempää matkaa Leo ei uskalla edes yrittää vielä. Kävely sujuu melko hallitusti kunhan ympärillä ei ole liikaa häiriötekijöitä. Suurimman osan ajasta Leo kyllä vielä konttaa, mutta kävely tuntuu olevan niin kivaa, että sitä harjoitellaan ihan oma-aloitteisesti jatkuvasti. Juuri tällä hetkellä kun tätä kirjoitan niin Leo kävelee itsekseen keittiössä! Eiköhän se siis kohta ala sujua niin, että konttaus pikkuhiljaa vaihtuu kävelyksi. :)



♥ Musiikki

Loppuun vielä tämänhetkinen suosikkibiisi!

2 kommenttia:

  1. Mitä kynsilakkaa sulla on tuossa kuvassa? :)Herkullisen väristä, minäki tahon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itseasiassa vaan jotain random halpislakkaa eBaysta! :D Mutta toi on yllättävän hyvää hintaansa nähden. Vähän liian paksua mun makuun, mutta väri on ihana eikä tarvi laittaa miljoonaa kerrosta että peittää hyvin, 2-3 riittää :)

      Täältä löytyy se 4 lakan setti joista yhtä on kynsissä tuossa kuvassa: http://www.ebay.com/itm/370810854833?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Hintaa postikuluineen 4,5e, tykkään näistä niin paljon että aion ostaa toisenkin kerran :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...