28.6.2013

Terveellistä herkuttelua



Yks parhaista jutuista kesässä on edulliset marjat ja muut kesäherkut! ♥ Ostin litran mansikoita, pensasmustikoita ja herneitä, hintaa näille tuli yhteensä 18e. Mustikat oli kalleimmat, 10e/litra, joten niitä en kyllä varmaan enää toiste osta, mutta mansikat ja pavut oli ihan siedettävän hintaisia, 4-5e/litra. :) Kaupungissa tais olla aavistuksen edullisempia, mutta täällä meidän pikkukylällä on tasan yksi koju joka näitä myy, niin ei voi mitään!

Jokos te ootte ostaneet marjoja tai muita kesäherkkuja? Tänä vuonna pitää kyllä ostaa myös pakkaseen jostain joku isompi satsi, ettei talvella taas harmita!

6 kommenttia:

  1. Ei ole ei vielä :( Huomenna pitäisi tehdä mansikka Brita-kakku niin siihen on ostettava. Mansikat on niin hyviä kyllä, että.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikat on huippuja! <3 Tuliko hyvä brita-kakku? :) En oo koskaan syönyt semmosta!

      Poista
  2. jUST eilen ostin ekan rasian mansikoita ja ne meni kyllä heti suihimme, oli hyviä. Tarkoitus olis ostaa pari isoa laatikkoa ja laittaa sitten pakkaseen, tää on ollu tapana jo monen monta vuotta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitäny itekki syödä nopeemmin, nää ehti homehtumaan! :( Mustikat ja mansikat molemmat, kyllä harmittaa! Pitää kyl joku iso laatikko ostaa ja pakastella :)

      Poista
  3. Ihan parhaita herkkuja! <3 Mun lempparit on ehdottomasti pensasmustikat, mut onhan ne hinnakkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista oonko koskaan ennen ostanut pensasmustikoita mutta hyviä oli kyllä! :) Tein tosi hyviä terveellisiä pannukakkujakin niistä! Pitää ostaa toistekin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...