9.9.2012

Blogihaaste

Ensinnäkin åahoittelen kovasti sitä, että en ollut vastaillut moniin kommentteihin viime päivinä, mutta kävin nyt vastaamassa kaikkiin :) Kommentit piristää aina kovasti päivää ja haluan vastata kaikille, mutta Leolla tuntuu tuo levottomuus tulleen jäädäkseen eikä aina ole aikaa tai energiaa keskittyä koneella kommenttien kirjoitteluun. Mutta tarkoitus on kyllä vastedeskin vastailla heti vaan kun on aikaa! :)

Sitten se blogihaaste. Sain tämän haasteen sekä Jenniltä että miidalta! :) En nyt haasta itse ketään tiettyä, mutta tietenkin jokainen joka kokee asian tärkeäksi voi tämän omaan blogiinsa kopioida.


Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

1. Lahjoita

Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/. Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta

Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja Suski Piiri pieni pyörii-blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...