24.9.2012

Vauvavideo ja kehtolauluja

Ei ollutkaan aiemmin tullut kokeiltua tuon kameran videokuvausta, mutta nytpä innostuin sitä testaamaan. Suurin syy siihen, miksi en ole ottanut videoita juurikaan on lähinnä se, että en voi sietää omaa ääntäni ja puhettani videolla, hah. :D Ja kuten tästä videosta huomaa, video on aika tylsä jos vauvalle ei edes juttele. Vaikka onhan tuo söpö, mutta silti. :D Taidan mä jotain hurjat viisi sanaa sanoa tolla videolla.

Katsotaan jos huomenna koittais ottaa enemmän videoo, nyt on niin myöhäkin. Kaiken kukkuraksi valo on kehno, niin videosta tuli ihan keltainen!



Jottei tämä postaus olis ihan mahdottoman tylsä, niin kirjoitellaan nyt vähän toisestakin aiheesta, eli tuutulauluista! Tai kehtolauluista tai miksi niitä nyt sitten haluaakin kutsua. Kuten ylläolevan videon lopusta nähdään, Leolla tuli taas puklut ja itku, ja sen jälkeen molempia tulikin enemmänkin. Laitoin siis kehtolaulut soimaan Spotifystä ja hyräilin ja lauleskelin mukana aikani, kunnes Leo vihdoinkin rauhoittui (siihen tosin meni ainakin neljän kappaleen verran aikaa, mutta on sitä pidempäänkin itketty toisinaan).

Tässä kaksi kehtolaululemppariani, joita tulee usein hyräiltyä ilman Spotifyn säestystäkin:

All The Pretty Little Horses



Hush Little Baby



Ja vaikka en uskonnollinen olekaan, Ave Mariaa tulee myös hyräiltyä silloin tällöin! Spotifystä kuuntelemallani kehtolaululevyllä on insturmentaaliversio Ave Mariasta, josta se on sitten jäänyt päähän pyöriin. Ave Maria on kieltämättä erittäin kaunis kappale vaikka sanomasta en niin välitäkään. :)

Tässä oma lemppariversioni Ave Mariasta:

Kokia - Ave Maria (live)



Myönnettäköön, että en kyllä itse ihan yhtä korkealta ja kovaa tuota osaa laulaa tai edes hyräillä ;)

Onko teillä jotain kappaleita, joita hyräilette tai laulatte lapsillenne?

Ei meillä toki silti pelkästään asialle pyhitettyjä kehtolauluja (tai uskonnollissävytteisiä oopperoita...) lauleskella, vaan myös nämä artistit rytmittävät hyssyttelyä hyvinkin usein, ja kelpaavat pikkumiehelle vallan mainiosti. :D

1 kommentti:

  1. Peikkoäidin kehtolaulu on mun lemppari, oli jo pienenä kun oma äiti lauloi mulle. :) Sitä oon pojallekin joskus laulellut, mutta ei se kovin paljon tunnu välittävän.. Soiva lelu tai mobile on parempi! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...