4.9.2012

Hymyilyn harjoittelua

Leo on viimeaikoina alkanut vihdoinkin hymyillä reaktiona omaan hymyyni, eikä vain ihan satunnaisesti. Varsinkin eilen ja tänään olen saanut pojasta irti todella monta hymyä ja melkeinpä jokelteluksi kutsuttavaa äännähtelyä :) Varsinkin kun pojalle näyttää kieltä, niin sitä tuntuu melkein naurattavan. Nauru ei ihan vielä onnistu, mutta suupielet nousevat korviin ja silmät menevät ihan onnesta sirrille ja poika päästelee oikein hyväntuulisen kuuloisia ääniä.

Ei olis kyllä ikinä uskonut miten onnelliseksi voi tulla niinkin pienestä asiasta kuin siitä kun oma lapsi hymyilee takaisin ensimmäisiä kertoja :)

Sain pari kuvaa napattua hymyistä, joskin en ihan niistä valtavimmista suu-korvissa-silmät-sirrillä-hymyistä. Tähän mennessä en ole mistään hymyistä onnistunut saamaan kuvia ihan siksi että olen aina niin tuon pojan lumoissa etten osaa keskittyä kuvailuun sen hymyillessä. :D

Kuvissa oli muutenkin niin hyviä ilmeitä, että laitan tähän nyt vähän enemmän kerralla!

Vähän huvittaa mutta ei ihan naurata :)

Ja nyt ei naurata sitten tippaakaan!

Mutta kyllä sieltä pieni hymy lopulta tuli...

Sitten ei taas naurattanu laisinkaan :)

Välillä vähän ihmetyttikin...

Mutta kyllä se hymy lopulta irtos :D

♥♥♥

6 kommenttia:

  1. Voi miten ihanania kuvia! Niin söpis <3

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka sòpò Leo-poika sulla on. Ensihymyt on yksi àitiyden ihanimmista hetkistà. Nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, nautin täysin rinnoin kaikista "ensimmäisistä"! :)

      Poista
  3. Aivan ihana poika! Itse olen senverran nuori, ettei lapsi ole suunnitelmissa vielä moniin vuosiin, mutta sinun blogisi on todella kiinnostava ja Leo niin suloinen, että vaikka aloin lukea tätä vasta n. viikko sitten, luin samantien kaikki kirjoituksesi. Tätäkin lukiessa ja kuvia katsoessa hymy pysyi naamalla kokoajan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♥ Kiva kuulla että olet tykännyt lueskella näitä juttuja :) Leo on kyllä niin valloittava poika että siitä on ollut ihanaa kirjoittaa myös! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...