20.9.2012

Maidon sakeuttamista ja vauvakahvilaa

En muista mainitsinko aiemmassa kirjoituksessa maidonsakeuttajaa, jota päätin kokeilla Gavisconin lisäksi auttamaan refluksin kanssa. Sitä oli aiemmin neuvolassa suositeltukin. Viime perjantaina siis aloitettiin Gavisconin käyttö, ja lauantaina otin lisäksi maidonsakeuttajan.

Valitettavasti maidonsakeuttaja veti pojalla mahan niin ummelle, että olen nyt jättänyt sen melkein kokonaan pois. Illalla saatan laittaa yhteen pulloon vähän sitä, että yöks helpottaisi. Päivällä siis puklaillaan edelleen, mutta tuo Gaviscon tuntuu auttaneen kipuun sen verran, että ei varsinaisesti tarvita maidonsakeuttajaa.

Muuten täällä on mennyt ihan hyvin. Ihanaa kun poika nukkuu kunnollisia päiväunia, ja on virkeä ja hyväntuulinen hereillä ollessaan. Gaviscon tuntuu siis todella auttavan meillä hyvin. Se on myös alkanut mennä alas hieman paremmin, edelleen puistattelee mutta itku ei tule enää ihan niin herkästi lääkettä antaessa. :D

Kaiken kukkuraksi isoisäni rakensi meille kehdon. Leo on huono nukkumaan omillaan, mutta kehto auttaa siihen hirmu paljon. Usein Leon herätessä ennenaikaisesti päikkäreiltä, riittää pieni kehdon keikuttelu ja pikkumies on saman tien uudelleen unessa.

Käytiin tiistaina myös siellä "vauvakahvilassa", mutta noh.. Valitettavasti olin ainoa ihan pienen vauvan kanssa siellä; Leohan on 8-viikkoinen, ja seuraavaksi nuorin oli 4,5kk vanha. Loput lapset taisivat olla n. 10-11kk ja olipa yksi 2,5-vuotiaskin. Meno oli siis vähän turhan villiä Leolle... joka tosin nukkui läpi koko kahvilan, hah :) Oli ollut huono aamu ja Leo nukahti matkalla ja veti sikeitä koko sen reilun puoli tuntia mitä paikan päällä olin.

Äidit vaikuttivat kyllä mukavilta, ja jotkut osasivat kertoa muista ryhmistä, mitä täällä päin on. Saa nyt nähdä, olis tosiaan kiva löytää jotain edes suurin piirtein saman ikäisiä vauvoja jostain ryhmästä. Vaikka Leo oliskin ollut hereillä niin en tiedä olisinko uskaltanut päästää lattialle katselemaan noiden isompien leikkejä, ties vaikka olis saanut jostain pikkuautosta päähänsä ;) Siis erittäin ihania ja kiltin oloisia lapsia olivat, mutta tuollainen 8-viikkoinen saattais kyllä vielä jäädä vähän jalkoihin.

No, pitää koittaa ottaa selvää muista ryhmistä, jos jostain löytyisi meille sopiva. Olis kiva jos täällä neuvolassa kerrottais äideille ryhmien olemassaolosta, tuo vauvakahvilakin on lopetusuhan alla kun siellä ei käy riittävästi ihmisiä. (Puhunkohan nyt moneen kertaan samoja asioita täällä blogissa... Sori, dementia iskee :D)

Harmitus iski kun laskin koko miehen imetystyynyineen "hoitosängylle"
joku ilta :D On se niin pieni vielä...

Toisena iltana pistin imetystyynyn kopan sisään ja siinä olikin
sitten ihan kiva köllötellä :)

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että lääkkeestä on ollut apua! :) Harmi, että maidonsakeuttaja laittoi vatsan kovalle. Onko(oliko teillä käytössä se Nutrilon Nutriton sakeuttaja? Meillä oli se ja Neelalla veti mahan ihan vesiripulille eli juuri päin vastoin. Mutta vauvat voi tosiaan reagoida eri aineille eri tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama sakeuttaja! Onpas jännä miten erilaiset reaktiot kyllä :) Toi sakeuttaja olis kyllä helpottanut elämää kun Leo ei puklaillut oikeastaan ollenkaan sitä käyttäessä, mutta ei voi mitään, pääasia että Gaviscon on auttanut siihen kipuun kuitenkin! :)

      Poista
  2. Minua kiinnostaisi oletko palaamassa kenties Japaniin? :)Tuossa Leon japanilaiset juuret-postauksessa tästä vähän mainitsit... Myös sitä postausta sinusta ja miehestäsi olisi mukava lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi ollaan Suomessa, mutta jatkosta ei olla vielä päätetty mitään :) Joo, pitää muistaa joku kerta kirjoittaa minusta ja miehestäni!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...