19.8.2012

4 viikon virstanpylväitä

Leo 1kk...

On oppinut kohdistamaan katsettaan tosi hyvin ja tykkää katsella lämpimiä värejä ja korkeakontrastisia kuvioita (esim. seeprakuvio).

☆ On selkeästi saanut lisää vahvuutta lihaksiinsa, ja esim. vatsalla ollessaan nostelee päätään paljon ja vaihtaa välillä katselusuuntaa oikealta vasemmalle tai toisin päin. 

★ Potkii kovasti jaloillaan niin ettei uskalla pitää enää reisien päällä jalat vatsaa vasten kun potkasee pian itsensä alas! Myös mahalla ollessa käy kova potkiminen, että ryömimisen alkeet on jo hallussa, vielä tarvitaan lisää lihaksia ja koordinaatiokykyä :)

☆ On alkanut saada ruskeata väriä teräksenharmaisiin silmiinsä :)

★ On oppinut hymyilemään leveästi ja vaikuttaa välillä (esim. kylvyssä) hymyilevän ihan tarkoituksellisestikin.

☆ Jokeltelee paljon hyväntuulisesti hereillä ollessaan.

★ Valvoo parhaimmillaan kolme, neljäkin tuntia putkeen, ja esim. viime yönä nukkui 5 tuntia putkeen.

☆ Osaa syödä sekä tuttipullosta että rinnalta hyvin, eikä ole tullut ongelmia imetyksen kanssa vaikka poika saa pulloakin.

★ Painaa ilmeisesti jo yli 4,5 kiloa - tänään vaaka näytti 4,7 kiloa, tosin tuo vaaka näyttää vain 100 gramman tarkkuudella ja pojalla oli vaippa + body päällä. Huomenna 1kk-neuvola joten nähdään paljonko painaa tarkalleen :)

☆ Kääntää katseen ääntä kohti (aina sillä tuulella ollessaan, joskus ei kyl saa mitään kontaktia :D)

★ Ei koskaan kitise turhasta, eli pukemiset ja vaipanvaihdot ja kylvetykset ja kaikki hommat sujuu aina todella hyvin. Nälkä ja ilmavaivat on ainoat asiat jotka saa pojusta itkun irti. :)

Tykkää säästää pissaamisen aina siihen vaiheeseen kun vanha vaippa on otettu pois eikä uutta ole vielä laitettu alle...

★  Herättää suurta huvitusta kanssaeläjissä "karjumalla" kun maito menee tuttipullosta joskus väärään kurkkuun :D Ensin tulee muutama yskäisy ja loppuun oikeen kunnon karjaisu!

☆ On kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen, terve ja iloisen oloinen pieni poika. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...