27.8.2012

Pieniä hankaluuksia

Viime päivät on olleet vähän hankalia Leon kanssa, joten en ole jaksanut kirjoitella tänne. Leo on ollut kovin levoton ja itkuinen, eikä öisinkään meinaa saada unta. Muitakin oireita kuten normaalia runsaampaa puklauttelua ja yökkäilyä on ollut ja tänään soitin neuvolaan, josta käskivät näytille lääkärille. Lääkäri tutki pojan perinpohjaisesti, mutta ei onneksi löytynyt mitään mihinkään sairauteen viittaavaan.

Nyt tänään poitsu onkin sitten onneks nukkunut paremmin kuin moneen päivään, aamupäivää lukuunottamatta. Tällä hetkellä Leo nukkuu rauhallisesti omassa "kopassaan" ensimmäistä kertaa pariin päivään :) Muuten nukkuminen ei ole onnistunut kuin sylissä, vieressä tai vaunulenkillä.

Kommenteissa toivottiin että kirjoittaisin hieman Leon japanilaisesta isästä ja muutenkin pojan japanilaisista juurista, ja teen sen varsin mielelläni sitten kun on vähän enemmän aikaa :) Eli lähipäivinä luvassa kirjoitus aviomiehestäni, josta en olekaan vielä kirjoitellut tänne muistaakseni kertaakaan!

Poika oli niin suloinen kainalossa nukkuessaan,
että piti ottaa kuva, vaikka kello oli vielä aivan liian
vähän ja nukuttiinkin vielä monta tuntia :)



4 kommenttia:

  1. Blogisi on tosi kiva, ulkoasua myöden ja poikasi Leo syötävän söpö!! Mahdottoman komea herrasmies :) Itse odottelen omaani syntyväksi marraskuussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista! ♥ Piristi kovasti mieltä :)

      Hurjasti tsemppiä raskauteen ja sitten marraskuussa synnytykseen! :)

      Poista
    2. Missä päin japania asuitte? Minunkin mies Japanista, tarkemmin sanottuna Osakasta. Ukolla kauhee vauvakuume niin saas nähdä jos mullakin on parin vuoden päästä oma nyytti :P

      Poista
    3. Asuttiin Aichissa sellasessa pienessä kaupungissa n. tunnin ajomatkan päässä Nagoyasta :) Oikein mukava paikka, mut alko vähän tympiä välillä se, että siellä on melkein pakko olla auto jos haluaa mihinkään lähteä, eikä mulla mitään autoo oo!

      Lueskelen tässä juuri blogias, hauska lukea kuulostaa NIIN tutulta monet asiat mitä kirjotat japanilaisesta kulttuurista ja ihmisistä ja japanilaisen kanssa seurustelusta, hahah.

      Noniin, ei muuta kun vauvantekohommiin - jostain syystä japanilaisten ja eurooppalaisten lapsista tulee usein varsin kauniita ja komeita aikuistuessaan :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...