10.8.2012

Kasvuspurtti

Pojalla oli tiistaina taas neuvola-aika, ja paino oli jo 3800g, siis vain 10g vajaat syntymäpainosta. Takaisin syntymäpainoon pääsyssä kesti hieman normaalia pidempään, mutta vihdoinkin päästiin sinne asti!

Tähän asti poika on syönyt korviketta tosi paljon imetyksen lisäksi, mutta nyt vihdoinkin on määrät hieman vähentyneet. Taisi olla joku melkein viikon mittainen kasvuspurtti. Ihan hyvä vaan, sai poika vähän lihaa luiden ympärille. Kaikki kyselee, että onko pojalla tullut painoa lisää kun on posket niin pyöreän näköiset. :)

Meillä on sujunut kaiken kaikkiaan tosi hyvin nyt kun on otettu korvike käyttöön. Poika nukkuu säännöllisemmin ja paremmin, ja hereillä ollessaan on paremmalla tuulella. Edelleen kuitenkin haluan luopua korvikkeesta ajan kanssa, joten toivotaan että oma kroppani tajuaa vihjeen kun imetän edelleen hyvin usein. En anna enää korviketta ennen kuin pojalla menee hermot, en siis läheskään joka ruokailun jälkeen.

Viime yö oli ensimmäinen yö jolloin poika ei tarvinut korviketta ollenkaan, pärjättiin omillamme. Olin ihan yllättynyt aamulla kun tajusin että yö oli jo ohi. Tuntui oikein saavutukselta. :) Toivottavasti jatkuu samaan malliin!

Kylvyn jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...