3.8.2012

Edistystä

Noniin, käytiin tänään neuvolassa punnituksella, ja pojan paino oli 2 päivän takaisesta noussut huikeat 125 grammaa. :) Tais siis ottaa kunnon kasvuspurtin nyt, kun saa ruokaa niin paljon kuin napa vetää. Terveydenhoitajakin naureskeli, että normaalisti tulee n. 100 grammaa viikossa.

Mutta hyvä juttu että pojan paino lähti nousemaan, eikä kyseessä ollut mikään sen vakavampi syy kuin maidon riittämättömyys.

Otin ihan asiakseni syödä itsekin enemmän, ja synnytyksen jälkeen jatkunut painonlaskuputki stoppasi vihdoinkin ja tänään vaaka näytti +100gr. Paino on laskenut kaikkineen n. 10kg, ja laitokselle jäi siitä vain alle 5kg, eli siis muuten vaan paino laskenut reilut 5 kiloa.. Raskauskiloja jäljellä enää kolmisen kiloa.

Sikäli kyllä kivaa että eipähän ole hankala päästä entisiin mittoihin, mutta en usko tuon rajun painonlaskun ainakaan auttaneen maidontuotannon kanssa. Olen kuitenkin syönyt ainakin sen 1800-2000 kaloria jatkuvasti kotosalla, että ei tässä mitään nälkäkuuria ole pidelty.. Mutta koitetaan nyt sitten syödä vielä enemmän, jos se vaikka auttaisi maidontuotannon kanssa. :)

Ai joo, itse jouduin muuten antibioottikuurille kohtutulehduksen takia. En kärsi mistään muusta kuin kovista vatsakivuista, mutta lääkäri totesi kohtutulehdukseksi. Kannattaa siis mennä lääkärikäynnille jos tulee kummallisia vatsakipuja, vaikka ei olisikaan kuumetta tai muita oireita!

Aamuöinen ruokailusessio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...