18.8.2012

Leo 4 viikkoa ♥

Tänään lauantaina tuli pojalla täyteen 4 viikkoa :) Ihan uskomattoman nopeesti on kulunut aika synnytyksen jälkeen! Raskauden viimeiset 4 viikkoa sen sijaan oli ihan hirmuisen hitaita, oli niin tylsää ja odotteli vaan että millon tulis ees jotain tuntemuksia...

Leon kasvot on muuttuneet tosi paljon tässä 4 viikon aikana, ja ilmeitä on alkanut tulla paljon lisää. Tänään kylvyssä poika hymyili tosi leveästi monta kertaa, vaikka muuten ei vielä hymyile kamalasti :) En tiedä sitten oliko hymy oikeasti ilosta johtuvaa vai oliko joku muu tuntemus mikä kylvyssä sai suupielet korviin :D Mutta tuo kyllä viihtyy kylvyssä tosi hyvin, eli saattoi olla jo ihan ilosta hymyilyä. Veikkaan, että kylpyhommista tulee ihan mielipuuhaa isompana, kun nytkin poitsu köllii kylvyssä niin mielellään.




Poskiin on myös tullut pyöreyttä ja kaksoisleuka on varsin komea tätä nykyä :D Huomaa myös, että käsivarrella kanniskellessa jätkä alkaa olla jo aika paljon painavampi kuin sillon alkuun ~3,5-kiloisena. Saa nähdä kuinka paljon on tullut painoa lisää, maanantaina eli 20.8. on seuraava neuvola. Edellinen neuvola oli 7.8., jolloin Leo painoi 3800g. :)



Kylvynraikas ihmettelijä :) Kuvassa näkyy vähäsen miten tänään kylvyssä jostain syystä Leolla alkoi iho lähteä ihan sellasena kerroksena tuosta otsalta hiuksien etukohdalta ja kulmakarvojen kohdalta ja ympäriltä. Suorastaan säikähdin ensin, mutta vaikutti olevan ihan vaan vanhaa ihoa mitä nyt sitten lähtikin kerralla kunnolla lämpimässä vedessä. Ei näyttänyt ihottumalta ennen eikä jälkeen kylvyn, eikä punoittanut eikä vaikuttanut kipeältäkään, niin en sitten suuremmin siitä huolestunut.


Isoveljeni perheineen (tyttöystävä + 6v poika + kohta 3v tyttö + 10kk tyttö) tulivat viikonlopuksi ja toivat mukanaan mm. ihanan newbien "matkapussin" Leolle. Tykkään newbie-merkkisistä vaatteista hirmu paljon, ovat niin suloisia ja kivan värisiä ja kaikki bodyt yms. mitä oon kaupasta katsellut on olleet luomupuuvillaa.

Matkapussukka pääsikin heti käyttöön, kun Leo heräs syömään joskus 21 aikaan illalla, ja istuttiin juuri isoveljen ja tyttöystävän kanssa kuistilla. Nappasin Leon tuohon pussukkaan ja imetin siinä kuistilla istuessa :) Oli tosi viileetä, jotain 15 astetta lämmintä, niin ei tarjennut ilman lämmintä vaatetta ottaa poitsua ulos.


Sitterissä äiskän lempiasu päällä :) Toi sininen väri on sellanen aika violetti pikemminkin kuin ihan sininen, ja tuo pöllö tossa edessä vaan on ihan paras. Tämä kuva on otettu eilen ennen kuin lähdettiin kummitätini kanssa shoppailemaan vauvanvaatteita. Kummitätini ostikin Leolle oikein ison kasan ihania vaatteita, joista voiskin koittaa ottaa kuvaa huomenna ja laittaa tänne.

Mutta ei tässä sen enempää - huomenna voisin kirjoitella jonkinlaisen "Leo 1kk osaa jo..." -tyylisen jutun, jollaisia olen joissakin vauvablogeissa nähnyt.

Nyt menen iltapalalle kun Leo vihdoinkin nukahti omaan koppaansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...