14.8.2012

Nettishoppailua vauvalle

Uskokaa tai älkää, en ollut koskaan ennen selannut nettikaupoista vauvanvaatteita ennen kuin eilen. Vauvanvaateostoksillakaan en oo käynyt kuin kaksi tai kolme kertaa. Ei kyllä hajuakaan miksen ollut selaillut nettikauppoja, nyt haluun suunnilleen kaiken noilta sivuilta kun on niin söpöjä. :)

Sain tänään kaikki asiat kuntoon Kelan kanssa - on hieman kestänyt kun olin tosiaan viikoille 35+6 Japanissa ja pois Suomen sosiaaliturvan piiristä - ja päätin sen kunniaksi ostaa pojalle hieman vaatetta H&M:n nettisivujen kautta :)

Tajusin meinaan tänään kaupungille lähtiessä myös sen, että mulla ei oo Leolle mitään lämmintä/syksyistä vaatetta. Sain veljen perheeltä käyttämättömäksi jääneen äitiyspakkauksen haalarin, mutta näillä ilmoilla se on vielä liian kuuma, ja se on sitäpaitsi 68-74cm kokoinen eli tuo poika hukkuis sinne ihan täysin. Katsotaan sitten talvemmalla sitä :) Tänään ei onneks sit kuitenkaan tarvinut mitään lämmintä kun auto oli suorastaan tosi kuuma.

Mutta tässä nyt nuo mitä tilasin H&M:ltä:


En koskaan ollu ajatellu että vastasyntynyt tarvis ruokalappuja, mutta tässä 3,5 viikon aikana on tullu pyykättyä bodeja niiiin paljon puklailujen takia, että nää tulee kyllä tarpeeseen :) Imetyksen jälkeen poika ei oo koskaan puklannut, mutta kun tässä mennään edelleen osapulloruokinnalla maidon vähyyden vuoks...


Ihanan lämpimän näkönen collegeasu :)


En voinu vastustaa. :D


Mulla on joku juttu korviin vauvan hatuissa. Joku vois pitää tyttömäisenä, mun mielestä käy hyvin pojallekin. :)

Haalariasu, ihan paras. :D

Ajattelin ensin ottaa kokoa 56 kun tällä hetkellä 50-53-senttiset vaatteet sopii parhaiten, mutta otin nyt kuitenkin 62-senttisinä sitten, menevätpähän vähän pidempään. Käyttää tuo nytkin 62-senttisiä välillä vaikka ovatkin vähän isoja. :)

2 kommenttia:

  1. joo, jos vauvanvaatteessa on korvat, ne söpöstyy heti viis miljoonaa prosenttia! Ja hei, vauvaikä on ainoo ikä millon niitä voi käyttää söpöytenä. Teini-iässä ne on vaa angstin merkki ja aikuisiässä se näyttää vaan mielisairaalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, hyvin sanottu. :D

      Mua oikein harmittaa et lapset kasvaa niin vauhdilla, kun joutuu jossain vaiheessa jättään nääkin vaatteet pois käytöstä liian pieninä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...