19.8.2012

Vuotavasta maidosta ja synnytyskertomuksesta...

Mulla on maidontuotanto niin vähäistä, että suurimman osan ajasta ei oo mitään "vuoto-ongelmia" tai muuta, mutta aina välillä kroppa pääsee yllättämään... Imetin Leoo tässä koneella istuessani ja jätkähän nukahti saman tien, mutta tiesin sen usein heräilevän vähän väliä syömään vielä vähän lisää, joten en siirtänyt poikaa muualle nukkumaan tai vaivautunut peittelemään itseäni sen kummemmin.

Sitten kun olin vakuuttunut että Leo on syvässä unessa eikä enää herää syömään enempää, päätin siirtää pojan omilleen nukkumaan, ja katselin vaan että kylläpä poika on taas hikoillut kun on hiukset märät siltä puolen päätä mikä oli kättäni vasten.

Hetken päästä aloin miettimään että jopas se nyt on sitten hikoillut TODELLA paljon kun mulla on puolet hihasta ihan märkänä... Kunnes sitten hetken mietittyäni tajusin että kas vain, sehän on maitoa.. :)

Ehkä siis munkin on syytä varoa vähän enemmän, vaikka oonkin vähämaitoinen!

Tää on taas näitä asioita, joita ei paljon muille tulis juteltua kuin muille vanhemmille. Vähän sama kun tuossa toissailtana kuistilla istuskellessa naurettiin katketaksemme isoveljen ja sen tyttöystävän kanssa kaikille lapsiemme kakka- ja pissaonnettomuuksille sun muille, mutta veikkaan että jos vaikka Facebookiin menisin kertomaan kuinka Leo taas kakkas päälle niin ei varmasti naurattais tasan ketään :)


Täysin asiaan liittymättömästi, kävin vähän päivittelemässä synnytyskertomustani ja lisäsin siihen paljon enemmän yksityiskohtia. Kirjoitin tuon kertomuksen alunperin toiseen blogiin, mistä en halunnut tehdä mitään mammablogia, joten koitin silloin kirjoittaa silleen lyhyesti ja ytimekkäästi. Tää blogi on kuitenkin juuri nimenomaan mammablogi eikä mitään muuta, joten päätin vähän pidentää sitä ja kirjoittaa tarkemmin synnytyksen kulusta ja omista tuntemuksista sun muista. :)

Jos kiinnostaa lueskella niin synnytyskertomukseni löytyy tosiaan täältä!

Tuo oli pitkään luetuin blogikirjoitukseni (Leon 3,5-viikkoispäivitys meni ohi ihan viime päivinä!) ja sitä on lueskeltu googlettamalla synnytyskertomuksia jne., joten ajattelin että olis ihan kiva varmaan jos se olis vähän tarkempi. Ja sekin tietysti että nyt muistan itse kaiken hyvin, mutta katsotaan sitten vuoden päästä ... Silloin voin sitten tulla tänne ja virkistää omaa muistiani. :D


Kummitätini ostamat uudet vaatteet
päällä unten mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...