19.7.2013

Aikainen aamu

Huomenta! Täällä ollaankin oltu pitkästä aikaa tosi aikaisin hereillä. Ennen päivät alkoi aina 5-6 aikaan aamulla, kunnes jätin Leolta toiset päiväunet pois 1-2kk sitten - sen jälkeen Leo on yleensä herännyt vasta 7-8 maissa, joskus jopa myöhemmin.

Tänään Leo kuitenkin heräs klo 5.30, eikä nukahtanut tuttipullolla... Ja mullakin oli jotenkin tosi virkeä olo, joten noustiinkin ylös jo kuuden aikaan. :) En käsitä miten voi olla näin virkeä olo, kun eilisilta meni hieman myöhäiseksi hyvässä seurassa, mutta en valita, kyllä mä herään mieluummin puoli kuudelta virkeänä kuin kahdeksalta väsyneenä! Voi olla että väsymys saa kiinni jossain vaiheessa, mutta nautitaan tästä virkeydestä nyt kun sitä vielä kestää.

Eilen mulla oli hyvä hiuspäivä, mikä on aika harvinaista luonnonkiharoiden hiuksien kanssa.


Tämän "kampauksen" tekoon on käytetty aikaa sen 5 minuuttia mitä kesti kerätä hiukset taakse sykkyrälle pinneillä. Sitten vaan hiuslakkaa, ja hieman kostutetut hiukset kiertyi itsestään korkkiruuvikiharoille kasvojen ympärille. Kampaus näytti siltä, että olisin viettänyt enemmänkin aikaa hiuksia kihartaessa, mutta siihen riitti tosiaan pieni määrä vettä. :)

Yleensä luonnonkiharat hiukset on varsin ärsyttävät ja mun päivittäinen kampaus on kaikki hiukset nutturalle kerättynä, nyt varsinkin kun nää on mun mielestä edelleen liian lyhyet (ja hiuksien auki pitäminen nyt on vaan ärsyttävää). Mutta eilisen kaltaisina hyvinä hiuspäivinä näitä kiharoita osaa kyllä arvostaa!

Mulla ei oo edes mitään erityistä asiaa, kunhan teki mieli tulla kirjottaan kun oli kiva herätä aikaisin virkeänä. Viimeaikoina oon laittanut joka päivä musiikin soimaan kännykästä jo ennen kuin nousen sängystä ylös, ja nyt muutaman päivän ajan valitsemani levy on ollut Elokuu - Pöytä on katettu. Tällä lähtee hyvin aamu käyntiin! Tässä mun lempikappale tuolta levyltä:



Ihan parasta. ♥ Nyt meen juomaan vähän lisää kahvia ja sit lähdetään Ainon kanssa lenkille! Sekin hyvä puoli tässä ajoissa heräämisessä, että ei tarvi ihan heti ensimmäisenä syöksyä Ainon kanssa ulos. Aino pitää viedä viimeistään 8-9 välillä ulos, tai muuten joudun siivoushommiin. Nyt kello on vasta seitsemän!

Hyvää viikonloppua kaikille! :) Meillä onkin tulossa kiireinen viikonloppu, tänään mennään illalla mun serkun ja sen miehen luokse ja Leo jää kotiin nukkumaan (lapsenvahdin kanssa tietysti :D), huomenna suunnataan serkun ja miehensä kanssa meidän mummulaan vähän leipomaan ja sunnuntaina onkin sitten Leon syntymäpäivät!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin tyttö jätti itse toiset päiväunet pois jokun aika sitten ja nykyisi nukutaan yhdeksään tai kymmeneen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, nukkuispa Leokin noin pitkään!! :D Onneks sentään edes johonkin seitsemään nykyään, mut kyl kelpais jotkut yhdeksän aamut :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...