7.7.2013

Hyvä aamu

Tää aamu alkoi hitaasti ja päänsäryn tahdittamana, mutta jotenkin edes se ei saanut mua lannistumaan. Käydään normaalisti viimeistään kahdeksalta aamulenkillä, mutta tänään venähti kymmeneen - onneks olin käyttänyt Ainon iltalenkillä myös normaalia myöhemmin, niin en joutunut siivoushommiin!

Ainokin oli vallattomalla tuulella ja ryhtyi piehtaroimaan
kesken lenkin

Aamulenkki on yleensä pikainen 1km lenkki vaan, mutta tänään käveltiin vähän pidemmälle. Oli ihanan lämmintä mutta viileä tuulenvire, siis juuri sopiva koiran kanssa ulkoiluun. Meinas taas mennä hermot kun Aino on niin kamalan itsepäinen ja hihnakäyttäytymisen koulutus on hankalaa, mutta minkäs teet :) Pitää vaan olla sinnikäs.

Ei kuulosta hyvältä aamulta? Jotenkin se on sitä silti. Viimeaikoina olo on ollut kevyt ja onnellinen arjen vastoinkäymisistä huolimatta.

Kotiin palattuamme keitin kahvit ja tein "ruisleipäpizzan", eli ruisleivän päälle hieman sokeroimatonta ketsuppia, mausteita (ripaus suolaa, valkopippuria, valkosipulijauhetta, oreganoa), muutama siivu tomaattia ja päälle kaksi siivua edamia. Normaalisti edamin tilalla on raejuustoa, mutta päätin vähän herkutella sen kunniaksi että paino näytti aamulla tasan 7kg vähemmän kuin 1,5kk sitten. :)

Oman aamupalan syötyäni oli Leon vuoro, ja kun aamu alkoi näin myöhään niin hypättiin suoraan lounaaseen. Leo juo aamuisin tuttipullollisen maitoa niin ensimmäinen ruokailu on muutenkin yleensä aika myöhään, ja tänään nukuttiin vielä normaalia pidempään. Leon ruokahalut on parantuneet viimeaikoina kovasti, ja nytkin meni hyvällä halulla melkein koko iso purkki lihasosetta.

Nyt istuskelen tässä ja juon loppuja kahveja. Leo menee kohta päiväunille, ja sillä välin suorin vähän kämppää. Oon viimeisen viikon aikana tehnyt meillä suursiivousta vähän kerrallaan. Oon saanut kaikki keittiön kaapit järjesteltyä ja putsattua ulkoa ja sisältä oikein huolella, mun ja Leon vaatekaapit on järjestyksessä ja putsattu myös, molemmilta on korjattu pois vaatteet jotka ei ole enää käytössä ja talviset vaatteetkin on erillisen kaapin sijasta häkkivarastossa, kylpyhuone ja sauna on siivottu lattiasta kattoon nurkkia myöten. Enää on pari sekalaisia tavaroita sisältävää kaappia jäljellä, ja sitten kaikkien näkyvien pintojen, seinien ja lattioiden pesu, niin kämppä on taas kuin uusi. :)

Huomenna alkavalle viikolle on kaikkea kivaa suunniteltuna, ja odotankin innolla mitä viikko tuo tullessaan.

Päivän asu

Mitenkäs teidän sunnuntai on lähtenyt käyntiin?

PS. Myyn huuto.netissä lähes käyttämätöntä tricot-slen kantoliinaa. Huutoaikaa on jäljellä enää reilut 8 tuntia ja hinta on tällä hetkellä 26e. Käy vilkaisemassa tästä jos kantoliinat kiinnostaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...