12.7.2013

Kesäpäiviä

Tähän viikkoon onkin mahtunut kaikkea kivaa! Tiistaina oltiin päivä mun tädin luona, jossa meidän kanssa päivää viettivät isompi serkku kihlattuineen ja pienempi serkku, täti itse liittyi seuraan vasta töidensä jälkeen. Leo oli ihastuksissaan kun pääsi nurmikolle pyörimään ja muutenkin uuteen paikkaan, kun ei olla aiemmin käyty tätini luona kuin kerran Leon ollessa paljon pienempi.




Kotiin lähdimme hieman Leon normaalin nukkumaanmenoajan jälkeen. Laitoin Leon nukkumaan ja soitinkin siskon meille vahdiksi ja lähdin itse vielä takaisin tätini luokse. Siitä suuntasimme serkkuni kanssa kaupungille terassille! Mukaan liittyi vielä kaksi kaveria, ja ilta oli huippukiva. Melko maltillinen mutta käytiin kyllä laulamassa myös karaokea. Kotiin tultiin hyvissä ajoin eikä roikuttu pilkkuun asti missään, ja aamulla nousinkin seitsemältä virkeänä ylös Leon kanssa. :)

Keskiviikko vietettiin kotosalla rauhassa, vaikka pikkuveljeni pyysikin Leoo hoitoon. En kuitenkaan vienyt kun tiesin että torstaina Leo joutuisi taas muiden hellään huomaan mun lähtiessä ulos. Eilen siis siskoni ja mummuni tulivat tänne neljän aikaan, ja lähdin itse pois puoli kuudelta illalla.


Ilta tuli vietettyä rantakahvilassa kahvia juoden ja pitkin metsiä kävellen, ei siis mitään juhlimista vaan rauhallista oleskelua ja luonnosta ja hyvästä seurasta nauttimista! Tulikin käveltyä oikein urakalla, yli kaksi tuntia keskellä metsää!



Kuvia ei ole tämän enempää sillä kännykkä oli visusti taskussa koko illan, mutta kyllähän sitä joutsenista piti muutama kuva ottaa! :) Nämä joutsenet siis löytyvät Hämeenlinnan Aulangon luonnonsuojelualueen joutsenlammelta. En oo tähän asti kovin usein maininnut täällä että missä päin asutaan, mutta ei se mikään suuri salaisuuskaan ole. :)

Ilta venähti hieman ja kotona olin vasta puoli kahdentoista aikaan, mutta Leo oli tietenkin ollut siinä vaiheessa nukkumassa jo monta tuntia. Oon viimeaikoina ollut poissa kotoa enemmän kuin pitkään aikaan (= kolme kertaa kahden viikon sisään) ja Leo on ollut muiden seurassa hoidossa, mistä on ollut hieman huono omatunto, mutta toisaalta - Leo on joka kerta nukkunut suurimman osan ajasta. Itseasiassa eilen oli ainoa kerta kun Leo vielä nukkunut kun lähdin, mutta nukahti kuitenkin 1,5 tunnin sisään. Ei siitä kai siis pitäis huonoa omaatuntoa potea etten aina ole kotona Leon nukkuessa, jos päivät ja suurimman osan öistä oon Leon kanssa kuitenkin. :)

Tänään oon vähän kahden vaiheilla että lähdetäänkö johonkin käymään vai ollaanko ihan kotosalla, mutta katsotaan mitä keksitään!

1 kommentti:

  1. Hahhah, mun pitäisi siinä tapauksessa potea extra huonoa omaatuntoa kun ravaan kahvilla ja jumpissa ja salilla all the time. :D No Vili on kuitenkin isänsä kanssa sillä aikaa kun minä käyn ulkona "tuulettumassa" mutta huono omatunto tulee silti välillä etten ole kotona pitämässä järjestystä. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...