4.7.2013

Things I Love Thursday -3-

Tällä kertaa mulle ei tuu mieleen mitään semmosia isompia juttuja, joten teen tänä torstaina vähän eri tavalla :)


Meillä on ensi maanantaihin asti auto lainassa, ja saan todennäköisesti ihan oman auton tämän tai ensi kuun aikana! Leon ollessa pieni oli helppo kulkea muiden kyydillä aina kun mentiin pidemmälle, mutta nyt kun Leo painaa jo 12kg ja mukana kulkee myös koira, niin on kiva että saadaan turvakaukalo (pian turvaistuin) pidettyä aina siellä autossa.

Meidän tuleva menopeli

Leo on oppinut kävelemään tosi hyvin jo ja käveleekin paljon :) Varsinkin V-serkun ollessa paikalla Leo melkein pelkästään kävelee. Kotona kävellään enemmän kuin muualla.

Sain vihdoinkin tilattua LivBoxin, en millään malttais odottaa että saan ensimmäisen! Tarkoitus on ollut tilata se jo pitkään, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Toivottavasti se osoittautuu rahansa arvoiseksi, mutta mitä oon muista blogeista nähnyt niin kyllä se siltä vaikuttaa :)


Muutenkin postissa on tulossa taas kaikenlaista kivaa - pieniä juttuja pikkurahalla eBaysta, sekä muutama alennuspaita lisää H&M:ltä. Toivottavasti H&M:n paketti tulee tällä kertaa suoraan perille eikä pyöri melkein kahta päivää täällä paikkakunnalla löytämättä tietään silti mulle...

Sain tänään Skotlannissa asuvalta nettiystävältäni kortin ja pienen puisen highland cow -figuurin <3 Tarkoitus olis etsiä meidän paikkakuntaa esittävä kortti ja laittaa pakettiin vähän Fazerin suklaata ja salmiakkia vastalahjaksi!

Skotlannin terveiset

Farkut jotka oli aiemmin tosi tiukat on nyt niin löysät, että pakko ostaa vyö!! Paino ei noussut edes viime viikonlopun surkean ruokavalion seurauksena, mikä yllätti kyllä! Painoin eilen aamulla 63.7kg (tänään en punninnut), eli enää ei oo pitkä matka sinne alle 60 mikä on tavoitteena.

Myöhään yöhön asti jutteleminen kaikesta ja toisaalta ei mistään!


Tällaisia tämänkertaiset, katsellaan jos ens viikoks olis taas jotain isompia raportoitavia juttuja :) Vaikka pienet jututhan ne on niitä, mitkä tekee arjestakin kivaa!


PS. Kysymyksiä voi edelleen lähettää täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...