3.7.2013

Ralliautoilijat


Leo pääsi eilen serkkupuolen kanssa ajelemaan tällaisella akkukäyttöisellä kauko-ohjattavalla autolla. :D Jos jotakuta kiinnostaa niin auto on ostettu Hämeenlinnan Puuilosta ja hintaa oli ollut 150e, pikkuveljeni siis tuon on ostanut. Meillä tuollaiselle ei olisi hirveästi käyttöä, kerrostalossa kun asutaan. :)

Ajattelin että Leo saattais pelätä auton kyydissä, mutta kuten tästä videosta näkee, autoilu sujui mallikkaasti :) Vähän oli hiljaisen oloinen poika, mutta syksyllä 2 vuotta täyttävä V-poika kuulemma suunnilleen nukkuis yönsäkin autossa jos se sallittaisiin.

Lähes asiaan liittymättä, päätettiin veljen perheen kanssa lähteä ensi viikolla Puuhamaahan! Toivottavasti sieltä löytyy Leollekin sopivaa viihdykettä. Leo on ihmisten kanssa kauhean rohkea eikä vierasta melkeinpä koskaan, mutta kovat äänet ja isot liikkuvat laitteet on usein hieman pelottavia. (Myös järvi on ihan mahdottoman pelottava, ja jopa V:n kanssa kylpeminenkin oli ihan hirveää, vaikka yksin Leo kyllä kylpee mielellään.)

En oo itse ollut Puuhamaassa sen jälkeen kun oon ollut ihan pieni, enkä muista paikasta kyllä yhtään mitään. Onko kukaan teistä käynyt Puuhamaassa viimeaikoina? :)

1 kommentti:

  1. Voi tuo auto on kyllä aivan mahtava! Eikä edes mahottoman kallis, tai voisi luulla että kalliimpi tuommonen. Mä olen miehelleni julistanut, että kun meidän 1-vuotias neitokainen vähän kasvaa niin hänelle on PAKKO ostaa sähköauto. Siis semmonen mikä kulkee jotain 2 km/h... Ihan vaan sen takia, koska halusin itse pienenä sitä niiiin kovasti, mutta en koskaan saanut :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...