5.7.2013

Kun autossa on kuuma...

Mitä te teette autoissa joissa ei oo ilmastointia mutta pitäis pienen lapsen kanssa liikkua sillä silti? Meillä on nyt auto vain lainassa, mutta olishan sitä kiva käyttää sen aikaa kun se meillä on. Käytiin tänään kaupungilla (n. 15min ajomatka) ja siellä oli kyllä kivaa, mutta matka oli Leolle kauhea :( Leo itki molempiin suuntiin mentäessä, kun istuimessa oli niin kamalan kuuma.

En voi edes parkkeerata varjoon, kun asutaan kerrostalossa ja mun parkkipaikkani on suorassa auringonvalossa koko päivän. Onneks kaupungissa löydettiin varjoisa paikka, eikä paluumatkalla ollut enää niin kamalan kuuma, mutta Leoo itketti silti.


Mutta kuten ilmeestä näkyy, kaupungilla oli tosiaan kivaa. :D Tää ilme on Leon uusin ilme, ja se tekee sitä ihan koko ajan nykyään, varsinkin syödessään ja hassutellessaan! Naurattaa ihan kauheasti kun se vetää silmät sirrille ja nenän ryppyyn ja hymyilee niin että hampaat vilkkuu ♥ Ja sitten kun ympärilläolijoita naurattaa niin Leo vaan villiintyy ja jatkaa tuon ilmeen tekoa vaikka kuinka pitkään! :D Aivan huippu tyyppi!

Ei tehty kaupungilla edes mitään erikoista, mä ostin muutaman pienen jutun (joita ei täältä meidän tuppukylästä kuitenkaan saa) ja sitten vaan istuskeltiin kävelykadulla. Leo sai juoda sokeroimatonta ananasmehua, ensimmäinen kerta ikinä kun Leo on mehua päässyt maistamaan. Siitä tuo muikea ilme tulikin ;)

Mehua en ajatellut ottaa tavaksi ja vesi ja maito on edelleen ne päivittäiset juomat, mutta Leoo on kauhean vaikea saada juomaan oikeastaan yhtään mitään missään. Juomat maistuu ainoastaan ennen nukkumaanmenoa. Kokeilin sitten pillimehua, ja se meni kyllä ihan hyvin alas.

Ukkonenkin sattui vierailemaan kaupungilla ollessamme, mutta onneks Leo ei välitä ukkosen jyrinästä lainkaan :) Mites teidän perjantai?

4 kommenttia:

  1. Ikkunat vaan autossa auki niin käy ihana tuulenvire! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ikkunat oli auki mutta se ei riittänyt :( Leon istuin on niin kauhean kuuma. Mutta onneks kohta ostetaan uus!

      Poista
  2. Teillähän on ilmeisesti kuvista päätellen gracon kaukalo?;) meillä on tuo sama ja se on todella kuuma istuin! Vaikka on ilmastoitu auto niin silti meillä poitsu on aina hikipäässä kun nostan hänet istuimesta...olen miettinyt että johtuukohan tämä niistä korkeista sivusuojista, kun tuntuu että lapsen pää on siellä melko "syvällä", vaikkakin tämä on kolaritilannetta ja turvallisuutta ajatellen hyvä asia...viimeistään teilläkin asia varmasti helpottuu kun Leo saa isojen poikien istuimen:) ja äkkiäkös se kamala kylmä talvi tulee..

    -sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Graco on :) Se on tosiaan tosi kuuma. Veikkaan että johtuu juuri tuosta kun ne sivut on niin korkeat, ja muutenkin tietysti tämmöselle Leon kokoiselle istuin on jo varsin naftin kokoinen, että kyljistäkin ihan kiinni sivuissa. Ja sit se materiaali tietysti :/ Pysyy hyvin puhtaana, mutta tuntuu olevan ihan kamalan hiostava!

      Turvallisuus ennen kaikkea tietenkin, mutta on se kyllä ikävää kun toinen itkee ja on ihan hiestä läpimärkä lyhyen matkan jälkeen. :( Noh, tosiaan onneks kohta Leo pääsee isojen poikien istuimeen! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...