19.10.2012

Karhunpoika sairastaa...

Leo parka on ollut lievässä kuumeessa (37,7 kainalosta mitattuna, normilämpö Leolla 36,8-37,0) ja yskiväinen tänään. Soittelin päivystykseen ja käskivät odottaan aamuun asti ellei Leon kunto kovasti huonone. Oli aika tympeä tyttö päivystyksessä tänään, ihan eri maata kuin eilinen ihana täti.

Nyt Leo nukkuu mutta käyn koko ajan kurkkimassa sitä. Meidän perheessä on paljon astmaa ja vilustumiseen liittyviä hengitysoireita, ensiapuunkin kiikutettu siskoa ja veljentyttöä ainakin. Yskänpuuskat tuntuu pahenevan pikkuhiljaa, niin että yskä on niin pakonomaista että hengitys vaikeutuu yskän aikana.

Mutta Leolla ei ole nyt kuumetta, henki kulkee hyvin yskänkohtausten välissä, yskänkohtauksia tulee vain hyvin harvoin, ja Leo on hieman normaalia voimattomampi mutta muuten hyväntuulinen hereillä, eli kai mun on odoteltava aamuun ja soiteltava neuvolaan niin kuin päivystyksestä neuvottiin tekemään.

Enpä varmaan kyllä tuu juuri nukkumaan tänä yönä. Pakko silti kai yrittää, kun viime yökin meni valvoessa. Mutta pitää tarkkailla Leon hengitystä ja mittailla kuumetta että pysyn kärryillä sen kunnosta. Aamulla sit heti soittoa neuvolaan. :/

Kuva otettu joskus aiemmin mutta tälläinen ilme on ollut karhunpojalla päällä koko päivän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...