16.10.2012

Kipeänä

Olis taas vaikka ja mitä kirjoteltavaa, mutta ei paljon löydy energiaa kun onnistuin sairastumaan jonkinnäköiseen flunssaan. Väsyttää kamalasti ja kurkku on tosi kipeä, päätäkin särkee ja yyh. :-( Pelästyin jo että onkohan tää angiina kun näin angiinaista pikkuveljeä lauantaina, mutta kurkkukipu ei toistaiseks ainakaan oo ihan angiinan luokkaa...

Kävin silti varmuuden varalta eilen terveyskeskuksella pikatestissä, ja kysäisin samalla tartuntavaarasta Leoo ajatellen. Testi näytti negatiivista mutta ohje oli että jos 1-2 päivän päästä vielä kurkku kovin kipeä niin uudestaan vaan testiin ja tällä kertaa myös ihan laboratiorion kautta. Ja sitä tartuntavaaraa ei Leon kohdalla kuulemma juurikaan ole. :) On vielä niin vähän aikaa synnytyksestä, että kuulemma minun kautta saadut vasta-aineet ovat vielä vahvoja, ja toki imetyskin auttaa vaikka imetänkin vain osittain.

Tuli vaan taas mieleen, että onneks en oo lopettanut imetystä, vaikka mieli olis välillä tehnyt kun on ollut kaikenlaista imetysvaikeutta. Nykyään imetys ja pulloruokinta sujuu sulassa sovussa, onneksi. :)

Mutta eipä tässä sen kummempia... Kunhan tulin valittamaan kurjaa oloani (haha) ja vakuuttelemaan, että en ole unohtanut blogia, olen vaan liian kehnossa kunnossa sitä kirjoittelemaan.

Nyt poistun takavasemmalle neulomaan, aloin eilen neuloa Leon isälle pipoa ja tumppuja synttärilahjaksi. Saa nähdä saanko 28.10. mennessä niitä valmiiksi, saatika postiin.. Mutta ehkä se osaa arvostaa vaikka oliskin vähän myöhässä. :D

Kyläreissulla papan sylissä

1 kommentti:

  1. Pikaisia paranemisia sinne! Täällä meilläkin on mies flunssassa ja kauhulla odotan että koska se iskee mulle..
    Mäkin olen muuten ymmärtänyt että imetys ja äidin vasta-aineet pitää pienen vauvan melko immuunina kaikille pöpöille. Toivon, että meidän lapsi tykkää isompana möyriä paljon mudassa ja hiekassa niin säilyisi hyvä vastustuskyky, heh ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...