16.10.2012

Söppänän höppänän kuvatuksia

Oon ollut kauheen laiska kaiken leikittämisen sun muun kanssa nyt kipeänä, eli paljon on vaan hengailtu Leon kanssa sohvalla tai koneen ääressä tai keinutuolissa, tai sitten Leo on saanut katsella leluja itsekseen, mutta äsken jaksoin vähän aikaa olla Leon kanssa lattialla. Käytin energian hyväkseni myös ottamalla vähän kuvia Leosta taas, ja joistain tuli niin söpöjä että piti nyt tulla tänne kans laittaan :)

En oo kauheasti jaksanut kuvailla viimeaikoina kun on ollut niin pimeätä ulkona ja tässä huoneessa on vähän huono valaistus, mutta ei se oo niin justiinsa. Ei siis mitään valokuvauksellisia mestariteoksia nämä, mutta kyllä niistä Leon söpöyden näkee. ;)

Noista masullaolokuvista näkee hyvin miten hienosti Leo jo kannattelee päätään. Viime neuvolakäynnin aikaan Leo tosiaan ei kannatellut vielä ihan tarpeeksi päätään, mutta ollaan oikein tsempattu masuilua sen jälkeen, ja nyt se sujuu jo hienosti - ja ennen kaikkea hermostumatta :) Nyt Leo jo vähän viihtyykin mahallaan!

Ja ei sitten välitetä noista taustalla näkyvistä vaipparoskispusseista, vaatekasoista yms., eihän ;) Yleensä suorin täällä paikkoja vähän väliä ja ahdistaa jos on viikkaamattomia vaatekasoja tai muuta jossain, mutta nyt oon antanut itseni ottaa ihan rennosti... Ehtii sitä siivota sitten terveempänäkin taas :)











4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...